ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

"Αφεντικό της Πόλης (vid)"

Αφεντικό της Πόλης (vid) 

Η μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, το γκολ του Μουσλίμοβιτς επί της Φενέρ και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Κωνσταντινούπολη. 

"ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ OΛΟΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΛΩΝΟΥΝ! Η φρίκη της ηλεκτρονικής τυρρανίας."

 
Πρίν απο λίγο ο φίλος μας έστειλε ένα e-mail το περιεχόμενο του οποίου αποκαλύπτει ένα κομμάτι του αναπτυσόμενου παγκόμσιου ολοκληρωτισμού και συγκεκριμένα αυτό που αφορά το ηλεκτρονικό φακέλωμα και εν γένει την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μορφής της σύγχρονης τυρρανίας.

"Εργα και ημέρες του Κόκε (videos)"

Εργα και ημέρες του Κόκε (videos) 

Το blog γυρίζει τον χρόνο πίσω και καταγράφει τις επιδόσεις του Ισπανού επιθετικού στα πέντε χρόνια που ήταν κάτοικος του «Κλεάνθης Βικελίδης» 

'Γκολ και… φύγαμε! (video)"

Γκολ και… φύγαμε! (video) 

Ο Βασίλης Τοροσίδης στην Μάλτα σκόραρε το «χρυσό» γκολ για την Εθνική ομάδα στο 90ο λεπτό και το blog σας θυμίζει τρία ακόμη… «χτυπήματα» της «γαλανόλευκης» στην εκπνοή! 

Champions League: Με Ρεάλ Μ. ο ΑΠΟΕΛ στους «8»



"Για πάντα «Grande Torino» (pics+vid)"

Για πάντα «Grande Torino» (pics+vid) 

 Περασαν 62 χρόνια από την τραγωδία στην Σουπέργκα όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές της Τορίνο, έχασαν τη ζωή τους μετά από αεροπορικό δυστύχημα. 

"Ο Μεγαλέξανδρος του ΠΑΟΚ"

Ο Μεγαλέξανδρος του ΠΑΟΚ 

Ο Γιώργος Κούδας μιλάει για όσα έχει βιώσει με τη φανέλα του Δικεφάλου, τα αγνά χρόνια, την εποχή της αλάνας, τα συμβόλαιο στα θεμέλια της Τούμπας, τα επαγγέλματα που έκανε παράλληλα με το ποδόσφαιρο, φθάνοντας στο σημερινό ΠΑΟΚ και στους παίκτες που ξεχωρίζει. 

"Ανανεωμένος οικουμενικός Τζιμάκος στο STAGE του Μύλου."

 

"Ένας Ιππότης για τη Γιουνάιτεντ (vds)"

Ένας Ιππότης για τη Γιουνάιτεντ (vds) 

Στις 12 Ιουνίου του 1999 ο Αλεξάντερ Τσάπμαν Φέργκιουσον χρίζεται Ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

"Ο Πεινασμένος Μπέμπης"

Πως συμπεριφέρεται ένας μπέμπης
 ο οποίος είναι πολύ πεινασμένος;; 
H απάντηση στο οικογενειακό ερασιτεχνικό Video! 


"Το top 10 των τελικών"

Το top 10 των τελικών 
Στα 55 χρόνια ζωής του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, υπάρχουν κάποιοι τελικοί που ξεχωρίζουν. Είναι τα σκορ, τα γκολ, οι ανατροπές, τα σερί που έδωσαν ξεχωριστό, ιδιαίτερο σημείο αναφοράς. Η επιστροφή στο παρελθόν του θεσμού έχει ξαναφέρνει εικόνες που θα μείνουν μοναδικές στο πέρασμα του χρόνου.