ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

'Γκολ και… φύγαμε! (video)"

Γκολ και… φύγαμε! (video) 

Ο Βασίλης Τοροσίδης στην Μάλτα σκόραρε το «χρυσό» γκολ για την Εθνική ομάδα στο 90ο λεπτό και το blog σας θυμίζει τρία ακόμη… «χτυπήματα» της «γαλανόλευκης» στην εκπνοή! 


Πέμπτη 1η Ιουλίου 2004
Ημιτελικά Euro 2004, Τσεχία- Ελλάδα 0-1 (Δέλλας 105’)
Φυσικά αναφερόμαστε στην κεφαλιά του «Κολοσσού» μετά το κόρνερ του Βασίλη Τσιάρτα στο «Ντραγκάο» στην εκπνοή του Α’ ημιχρόνου της παράτασης, όπου η UEFA είχε θεσπίσει τον κανονισμό του «silver bullet», δηλαδή όποια ομάδα σκόραρε στο ημίχρονο της παράτασης θα έπαιρνε την νίκη αν δεν άλλαζε το αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι ο Τραϊανός Δέλλας δεν άφησε τους Τσέχους να κάνουν ούτε καν την σέντρα στέλνοντας την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ στον τελικό με την συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους…

Τετάρτη 7η Σεπτεμβρίου 2005
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006, Καζακστάν-Ελλάδα 1-2 (Λυμπερόπουλος 93’)
Η Εθνική ομάδα ήταν στο… καναβάτσο από το γκολ του Ζουμασκαλίεφ στο 53’ αλλά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 77’.
Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ έχαναν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη μπροστά στην εστία του Καζακστάν αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 93΄ λύτρωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χαρίζοντας το «τρίποντο».


Τετάρτη 6η Ιουνίου 2007
Προκριματικά Euro 2008, Ελλάδα-Μολδαβία 2-1 (Λυμπερόπουλος 94’)
Ένα φαινομενικό εύκολο παιχνίδι για την Εθνική μας μετατράπηκε σε… θρίλερ!
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν από το 30ο λεπτό μπροστά στο σκορ με γκολ του Άγγελου Χαριστέα αλλά οι Μολδαβοί εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας μας στο 80΄και με τον Φρούντσα προκάλεσαν… εμφράγματα στο «Παγκρήτιο»!
Όμως ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μαθημένος γαρ από το Καζακστάν, στο 94ο λεπτό έκανε το 2-1 για την Εθνική μας, η οποία με την νίκη αυτή έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στο Euro του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου