ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους θα πραγματοποιήσει το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουνίου 2015, στον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων Σταγείρων στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, τη δράση με τίτλο "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές".

Πρόκειται για επικοινωνιακή δράση που οργανώνεται από τη Διεύθυνση Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων σε πλήθος αρχαιολογικών χώρων και μουσείων σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, από τις 9:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιούνται οργανωμένες περιηγήσεις ομάδων μικρών μαθητών και ενηλίκων επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο με ξενάγηση από ειδικευμένο προσωπικό της Εφορείας μας.

Κι όμως! Το τραγούδι της Σουηδίας που νίκησε στην Γιουροβίζιον είναι κλεμμένο!

Η αλήθεια είναι ότι σε μία μουσική σκηνή, άντε σε μία συναυλία μπορείς να παίξεις ένα κομμάτι που το έχεις ξεπατικώσει κανονικά χωρίς να το καταλάβουν και πολλο.
Μπροστά όμως σε 200 εκατομμύρια τηλεθεατές κάποιοι θα έχουν ακούσει και το πρωτότυπο. 
Πόσο μάλλον όταν το πρωτότυπο είναι μία μεγάλη επιτυχία με τα views στο youtube συνολικά να ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια! 
Το τραγούδι της Σουηδίας που νίκησε είναι κλεμμένο ξεκάθαρα από το σούπερ χιτ του Ντέιβιντ Γκέτα, “Lovers On The Sun”. 
Και δεν είναι μόνο η μουσική ή οι εναλλαγές, είναι και οι στίχοι και ούτε λέγεται επιρροή αυτό που θα ακούσετε παρακάτω. Αν κάνεις μία δουλειά να την κάνεις σωστά! Και ο Σουηδός την έκανε. Sweeden 12 points λοιπόν! Ακούστε το αυθεντικό του David Guetta με τίτλο: Lovers On The Sun...