ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Γκολ... εν ριπή οφθαλμού! (photos+videos)

Γκολ... εν ριπή οφθαλμού! (photos+videos) | onsports.gr

Υπάρχουν στιγμές σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που κάποιος παίκτης έχει μια στιγμή επιφοίτησης και κάνει κάτι που μένει για πάντα στην ιστορία.

Αυτές είναι περιγραφές… (απαραίτητη η γονική συναίνεση)! (videos)

Αυτές είναι περιγραφές… (απαραίτητη η γονική συναίνεση)! (videos) | onsports.gr

Τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη βρίσκονται σε φουλ δράση και καθημερινά παρακολουθούμε πολλές μεταδόσεις από αγώνες, αλλά πραγματικά δεν… βρίσκουμε κάτι σημαντικό στην… προσπάθεια των συναδέρφων.

Η νέα Mercedes-Benz που οδηγεί μόνη της (Video)

Η νέα Mercedes-Benz που οδηγεί μόνη της
Η Mercedes-Benz δοκίμασε επιτυχώς το νέο της αυτόνομο όχημα σε συνθήκες πραγματικού κόσμου. Βασισμένη στην S-Class, η S500 διήνυσε μόνη της μια απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων κι έτσι ο «οδηγός» της είχε την ευκαιρία να απολαύσει με την ησυχία του τα καθίσματα της, τα οποία κάνουν μασάζ.

Το μεγαλύτερο ανατρεπόμενο φορτηγό του κόσμου (photo-video)

Το μεγαλύτερο ανατρεπόμενο φορτηγό του κόσμου (7)
Το Belaz 75710 κάνει τη γη να τρέμει στο πέρασμά του!
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «κτήνους» από τη Λευκορωσία δεν είναι απλώς εντυπωσιακά, είναι πραγματικά απίστευτα.
Οι δύο θεόρατοι 16βάλβιδοι turbodiesel κινητήρες του των 65 λίτρων (συνολικά 130.000 κ.εκ. δηλαδή!) παράγουν συνολικά 4.600 άλογα, με τη ροπή των 18.616 Nm να αποδίδεται μόλις από τις 1.500 σ.α.λ.
Η Belaz, με έδρα τη Λευκορωσία, έκανε πάλι το θαύμα της και όταν θα είναι έτοιμο για παράδοση το 2015, θα είναι πράγματι το μεγαλύτερο και πιο αποδοτικό ανατρεπόμενο φορτηγό του πλανήτη!

Επική αναπαράσταση μάχης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με LEGO

Επική αναπαράσταση μάχης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με LEGO (1)

Έχουμε ξαναδεί αναπαραστάσεις από LEGO, αλλά η συγκεκριμένη, από τους Rich-K & Big J, είναι αναμφίβολα μία από τις πιο εντυπωσιακές αναπαραστάσεις ποπ κουλτούρας όλων των εποχών!

Η γενιά των Social Media (Video)

Η γενιά των Social Media

Το «Social Media Generation» είναι μία ταινία μικρού μήκους που εστιάζει στη θλιβερή πραγματικότητα των κοινωνικών δικτύων και του εθισμού μας στα likes, τα σχόλια και τα retweets… Μία σκοτεινή και ίσως λίγο απαισιόδοξη οπτική, αλλά δυστυχώς αρκετά ρεαλιστική!

Θέλει το Καυταντζόγλειο για έδρα ο Σαββίδης όσο χτίζεται η νέα Τούμπα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Soccerplus.gr ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει πλώρη για το Καυταντζόγλειο το οποίο και θέλει να κάνει έδρα του ΠΑΟΚ όσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.