ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

"ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟ ΦΥΛΑΚΤΟ"


 

Το αργυρό μετάλλιο κέρδισε ο Χαλκιδικιώτης πρωταθλητής της δισκοβολίας, Μαρίνος Φυλαχτός,  στην κατηγορία F42 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2012 ΑμεΑ (2012 IPC ATHLETICS EUROPEAN CHAMPIONSHIPS) το οποίο διεξάγεται  στο Standskanaal στην Ολλανδία.

"ΒΙΝΤΕΟ: Καταστηματάρχες συνέλαβαν μόνοι τους κλέφτη στο κέντρο της Κέρκυρας"




Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Κέρκυρας.

«Ice scream»: Το πιο «καυτό» παγωτό στον κόσμο!


Οι εταιρείες παγωτού ανά τον κόσμο δεν μένουν ποτέ σε ησυχία, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τους λάτρεις των καλοκαιρινών επιδορπίων αλλά και να ξεχωρίσουν με νέες, πρωτότυπες γεύσεις.Κατά καιρούς έχουμε γράψει για παράξενα παγωτά με ψάρι, μπέικον, σκόρδο ακόμη μουστάρδα και ξινολάχανο! Από την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική και τη Βρετανία η αγορά του παγωτού δεν υπολείπεται σε ιδιαίτερες γεύσεις.

"ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ..." (2ο Μέρος)



Πόση ασυδοσία ακόμη...?
Συνεχίζουμε και σήμερα με τη συνέχεια της λίστας των ανθολογημένων αναρτήσεων του μηχανισμού προπαγάνδας στη ΒΑ Χαλκιδική. Ένα ανθολόγιο διχασμού, προβοκάτσιας και παραπλάνησης. 

 Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τα  γραπτά μένουν, όπως αναφέρει και η γνωστή λατινική παροιμία. Διαβάστε λοιπόν τι έχουν αφήσει πίσω τους, εκείνοι που έχουν μετατρέψει την ασυδοσία σε αξίωμα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις... Ό,τι κι αν συμβεί πάντα φταίνε οι άλλοι...

Αρναία ¨Στον Τόπο που Γεννήθηκα¨



Πλάνα απο τα γυρίσματα της εκπομπής της 4Ε ¨Στον Τόπο που γεννήθηκα¨
Μέρος των χορευτικών - 1 Ιουλίου 2012 - Πλατεία Δημαρχείου 

"ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ"

"VIDEO: Να γιατί δεν πρέπει να τρως και να πίνεις στο γήπεδο!"


 

Η αλήθεια είναι το ΝΒΑ προσφέρει τρελές συγκινήσεις και εκπληκτικό θέματα! Ωστόσο στο παρακάτω βίντεο δεν είναι αυτό το θέμα μας! Θέλουμε απλά να δώσουμε συμβουλή σε όσους πηγαίνουν στο γήπεδο: Αν έχεις πληρώσει πολλά χρήματα για να είσαι....

"10 άνθρωποι τέρατα της... φύσης"


Στα τέλη του περασμένου αιώνα, η διασκέδαση δεν ήταν όπως σήμερα καθώς δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο ούτε ταινίες δράσης.