ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Football League 2 30/11"

Προγνωστικά στοιχήματος:"Οι αποδόσεις των αγώνων την Χαλκιδικής"
Οι αποδόσεις των αγώνων του 1ου ομίλου 
της Football League 2.

Πως δασκάλεψαν τα παιδάκια για το σήμα της "Μεγάλης Αλβανίας"

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το θέμα που προέκυψε στον πρόσφατο αγώνα της Ελλάδας με τη Σερβία, στον οποίο τρία παιδάκια έκαναν το σήμα της «Μεγάλης Αλβανίας».

"Οι άρχοντες του αγώνα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές του αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2.

"ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ"

Της Αγγελικής Ρήγα 
Θα πας να ζήσεις στο χωριό; Με ρώτησε μια φίλη όταν έμαθε ότι αποφασίσαμε με τον άντρα μου να επιστρέψουμε.

Δεν μπορούσε εύκολα να δει αυτό που ζούμε πλέον στα χωριά μας. Και αποφάσισα να της το «δώσω» μέσα από μια πραγματική ιστορία:

«Πριν λίγα χρόνια, μια ηλικιωμένη γυναίκα μου είπε έξω ακριβώς από το προσκύνημα της Μεγάλης Παναγίας, ανήμερα Δεκαπενταύγουστο:«Έχω πίστη και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Τους ανθρώπους. Όταν επιστρέψουν, τα χωριά μας θα είναι και πάλι ευλογημένα, όπως τους αξίζει».


 Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να δω καθαρά αυτό το «κέρδος».

Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια, τον Σεπτέμβριο του 2012 στο Παλαιοχώρι. Στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου. Όταν κοίταξα μικρά παιδιά να  τρέχουν ευτυχισμένα. Και ήταν η πρώτη φορά μετά από χρόνια, που είδα τόσα παιδιά και τόσα χαμόγελα μαζεμένα.

Στη Αρναία η «Νόστιμη Γη» με τον Βασίλη Καλλίδη

Στη Χαλκιδική βρίσκεται από χθες Τετάρτη ο γνωστός chef Βασίλης Καλλίδης με όλο το team της παραγωγής για να ετοιμάσουν ολοκαίνουργιο επεισόδιο, καλεσμένοι του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.