ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής:Έναρξη μεταγραφικής περιόδου, καταστάσεις «αριθμητικής δύναμης» ομάδων

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με την έναρξη της νέας μεταγραφικής περιόδου 2018 – 2019, συνοψίζει παρακάτω τα κυριότερα σημεία του νέου τροποποιημένου κανονισμού εγγραφών και μετεγγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών :

"Χάλκινο μετάλλιο ο Χαλκιδικιώτης Οδ. Μουζενίδης στο παγκόσμιο εφήβων!" (video)


Ο Οδυσσέας Μουζενίδης από τον Αθλητικό Σύλλογο Κένταυρος της Ν. Καλλικράτειας ανέβηκε στο βάθρο των νικητών του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου εφήβων – νεανίδων, που άρχισε σήμερα στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

"Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2018-19 - Η περίπτωση αλλαγής της έδρας"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΑΚΑ
Την ημερομηνία διεξαγωγής του τυελικού του κυπέλλου Ελλάδος για την επόμενη σεζόν καθώς επίσης και το γήπεδο στο οποίο θα γίνει γνωστοποίησε στη σχετική της προκήρυξη η ΕΠΟ.

Ταϊλάνδη:"Βγήκαν από τη σπηλιά όλα τα παιδιά και ο προπονητής"

tailandi_diaswstes_arthroo1

Παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση της ολοκλήρωσης της γιγαντιαίας επιχείρησης διάσωσης που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) στην Ταϊλάνδη.

Βίντεο ΣΟΚ: "Η στιγμή που άνδρας απαγάγει κοριτσάκι με δέλεαρ ένα κέρασμα"

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να απαγάγει ένα μικρό κορίτσι στην Κίνα αφού πρώτα το δελέασε με ένα κέρασμα που κρατούσε στο χέρι του.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας το απόγευμα της 6ης Ιουλίου φαίνεται η στιγμή που το μικρό κορίτσι πλησιάζει τον άνδρα, ο οποίος αναγνωρίστηκε με το όνομα Ζανγκ.