ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Οι "LOCOMONDO" στο Πράσινο Χωριό

To αυτοκίνητο που μπορεί να μετατραπεί σε σκάφος σε 15 δευτερόλεπτα! (vid)


    Η εταιρία WaterCar, σχεδίασε και δημιούργησε το ταχύτερο τζιπ στον κόσμο, το οποίο είναι αμφίβιο και μπορεί να κινηθεί σε θάλασσα και στεριά αλλάζοντας μορφή σε μόλις 15 δευτερόλεπτα!
    Το εκπληκτικό όχημα ονομάζεται Panther και μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα ίση με 45 μίλια ανά ώρα,έχοντας ένα πανίσχυρο κινητήρα που σταματά πουθενά,ενώ στη στεριά μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 130 χλμ. την ώρα! Οι μηχανικοί της εταιρείας χρειάστηκε να δουλέψουν πάνω από 11 χρόνια να δημιουργήσουν το μοντέλο.  
   Η τιμή του Panther ξεκινά από 59.000 ευρώ για το απλό μοντέλο και φτάνει μέχρι τα 105.000 ευρώ για την πλήρη έκδοση. Δείτε το σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί... 

Οι 7 πιο ανθυγιεινές επεξεργασμένες τροφές




Επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές που καλό είναι να… αλλάζετε διάδρομο, όταν τις βρίσκετε μπροστά σας στο σουπερ μάρκετ. 

Ο Φέτελ νικητής του Γκραν Πρι της Γερμανίας

Ο Φέτελ νικητής του Γκραν Πρι της Γερμανίας

Στο Σίλβερστοουν εγκατέλειψε, όμως μέσα στο... σπίτι του ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε εξαιρετικό αγώνα και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του, που τον φέρνει πιο κοντά στον τίτλο. 2-3 για τη Lotus, με τον Κίμι Ραϊκόνεν δεύτερο και τον Ρομάν Γκροζάν τρίτο.

"Και ο Σπυρόπουλος στα ασπρόμαυρα"

Πήρε και Σπυρόπουλο ο ΠΑΟΚ!

Μετά τον Αλέξανδρο Τζιόλη ακόμη ένας Έλληνας διεθνής φαίνεται να γυρίζει στην Ελλάδα
 για τον ΠΑΟΚ! Ο λόγος για τον Νίκο Σπυρόπουλο που κινήθηκε σε...

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώσε τον Λούκας" (vid)



Την Κυριακή (7/7) μεταβαίνει στην Αυστρία ο Ισπανός μεσοεπιθετικός 
για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του.