ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ανακοινώθηκαν τα επόμενα φιλικά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"


APOLLON ARNEAS F.C.
Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανακοίνωσε τα φιλικά που θα γίνουν 
μέχρι το εναρκτήριο λάκτισμα της Football League 2. Ποιο συγκεκριμένα:

"Δεν μπορώ να ρίξω τον Άρη στη Γ΄ Εθνική, όταν δεν διασφαλίζεται τίποτα με αυτό"

Στους μετόχους πέφτει το βάρος της οριστικής απόφασης για την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ την επόμενη σεζόν, πέρα από τα νομικά κωλύματα που έχουν καταγραφεί για το κατά πόσο μπορεί πλέον να προσβληθεί μία τέτοια απόφαση από όσους έχουν έννομο συμφέρον.
Ο Πρόεδρος του ΑΣ Χάρης Παπαγεωργίου ήταν πάντως ξεκάθαρος και χθες, αλλά και με τοποθέτησή του σήμερα στο AllAboutARIS:

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ... #SKOURIES ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γομάτι 5/8/2012. Όταν ο... αγώνας για τη ζωή, τη φύση και τη δημοκρατία
έχει και παράπλευρες απώλειες...

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Συντονιστικό Φορέων Σταγείρων- Ακάνθου εκτός της δικαιολογημένης απογοήτευσης που ξεχείλιζε για την ψήφιση του άρθρου 36 του νέου δασικού νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ, περιείχε μια θλιβερή σε αναμνήσεις ημερομηνία και ένα χοντροκομμένο αστείο.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΤΟΥ #... SKOURIES

Και για τις... #Skouries?
Αν είναι αλήθεια και δεν πρόκειται για ένα τετριμμένο"antigold" επικοινωνιακό τέχνασμα του... #skouries, τότε έχουμε να κάνουμε με το "ανέκδοτο της χρονιάς".

"Ιστορική φωτογραφία πριν από 34 περίπου χρόνια"


Φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου Χαλκιδικής. Κάποιοι είναι στο τωρινό συμβούλιο! Η φώτο είναι τραβηγμένη μπροστά από το φωτογραφείο του Βλαδίμηρου!

"Ψηφίστηκε ο νέος δασικός νόμος"

«Μάχη» για τα πολυνομοσχέδιο στη ΒουλήΜε ψήφους 50 υπέρ - 47 κατά πέρασαν οι «δασικές» διατάξεις

«Πέρασαν», έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο επίμαχες διατάξεις για τα δάση, αν και υπήρχαν αντιδράσεις και από βουλευτές της συγκυβέρνησης - Τι προβλέπουν οι «επίμαχες» ρυθμίσεις
Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί την Τετάρτη στη Βουλή.