ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

"Δεν μπορώ να ρίξω τον Άρη στη Γ΄ Εθνική, όταν δεν διασφαλίζεται τίποτα με αυτό"

Στους μετόχους πέφτει το βάρος της οριστικής απόφασης για την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ την επόμενη σεζόν, πέρα από τα νομικά κωλύματα που έχουν καταγραφεί για το κατά πόσο μπορεί πλέον να προσβληθεί μία τέτοια απόφαση από όσους έχουν έννομο συμφέρον.
Ο Πρόεδρος του ΑΣ Χάρης Παπαγεωργίου ήταν πάντως ξεκάθαρος και χθες, αλλά και με τοποθέτησή του σήμερα στο AllAboutARIS:

“Δεν μπορώ εγώ να πάρω την ιστορική απόφαση να ρίξω την ομάδα στην Γ εθνική, όταν δεν διασφαλίζεται τίποτα με αυτόν τον τρόπο. Είναι τεράστια η ευθύνη και μία τέτοια απόφαση δεν μπορώ να την πάρω από μόνος μου ως Πρόεδρος του ΑΣ, πόσο μάλλον όταν δεν μπορεί να υποστηριχθεί νομικά με τα γνωστά θέματα (σ.σ. ότι δεν υπάρχουν αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ, ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ και η ημερομηνία δήλωσης στην Γ εθνική είναι ως τις 11/8, αλλά και τις νομικές επιπτώσεις από τις αγωγές, μηνύσεις όλων όσων έχουν έννομο συμφέρον). Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να βρεθεί ο τρόπος η ομάδα να βρει τον δρόμο της".
Ο Πρόεδρος του ΑΣ περίμενε το πρωί στο γραφείο του, τον Γιώργο Γαλανό για να τον ενημερώσει για την οικονομική κατάσταση του ΑΣ, με το ραντεβού να μεταφέρεται τελικά για το απόγευμα όπως αναφέρει το allaboutaris.com, ενώ βέβαια είναι σε αναμονή και του κ. Κώνστα, που είχε διορία μέχρι σήμερα στις 12 να παρουσιάσει τις εγγυητικές επιστολές σε ΚΜΑ και ΑΣ, αλλά ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου