ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"



Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου 

"Καινοτόμες τεχνολογίες που απέτυχαν παταγωδώς"

Καινοτόμες τεχνολογίες που απέτυχαν παταγωδώς (1)Από τη στιγμή που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στη Γη, άρχισε να εφευρίσκει πράγματα σαν δαιμονισμένος.
Από τον τροχό και τις άλλες πρώιμες τεχνολογίες του πρωτόγονου μέχρι και τις απολύτως εξωφρενικές εφευρέσεις των νεότερων χρόνων, η ανθρωπότητα έβαλε τα δυνατά της να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής της με μια σειρά από λειτουργικές συσκευές.
Και μετά έχουμε βέβαια τον 20ό αιώνα, όπου μια σειρά από τεχνολογίες γίνονται κοινός τόπος και δεν μπορούμε να φανταστούμε πλέον τη ζωή μας χωρίς αυτές.
Ώρα λοιπόν να μνημονεύσουμε τις τεχνολογίες που παρά το πόσο εκπληκτικές ή λαμπρές ήταν, έμειναν στην Ιστορία ως παταγώδεις αποτυχίες! Χωρίς να φταίνε πάντα αυτές…
  • Intellivision

Αντί να βρεί την μπάλα, χτύπησε το κεφάλι του αντίπαλου του! (video)

Το Σάββατο το βράδυ, η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχθηκε τη Ροζάριο Σέντραλ για το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Με το σκορ να βρίσκεται στο 1-0 υπέρ της Ρίβερ, ο ποδοσφαιριστής της, Τζόναθαν Φάμπρο, στην προσπάθεια του να βρεί την μπάλα σε μια διεκδίκησή της, βρήκε το κεφάλι του αντιπάλου του, Γκιγιέρμο Ματίας Φερνάντεζ. Ο διαιτητής τον απέβαλε με απ'ευθείας κόκκινη κάρτα, και η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα.
Δείτε το βίντεο με το αντιαθλητικό χτύπημα του Φάμπρο: