ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ένας 18χρονος Έλληνας στο NBA!


Στον έβδομο ουρανό πετάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την επιλογή του στο νούμερο 15 του draft από τους Milwaukee Bucks. 

Απίστευτες κατασκευές όπλων από κομμάτια LEGO! (vid)


Δείτε κατασκευές όπλων με κομμάτια παιχνιδιών LEGO.

Σαββίδης: Έχω "χορτάσει" από πολιτική- Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω


Στο Πρόχωμα βρέθηκε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος ο Ιβάν Σαββίδης, όπου έχει χτίσει μια εκκλησία. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε και κάποιες δηλώσεις σχετικά με...

Άρης: Κατηγορεί τη διοίκηση Ηλιάδη η παράταξη Σκόρδα- Δηλώνει έτοιμη να αναλάβει!

Άρης: Κατηγορεί τη διοίκηση Ηλιάδη η παράταξη Σκόρδα- Δηλώνει έτοιμη να αναλάβει!Ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Λάμπρου Σκόρδα, Θανάσης Κώνστας, με μια αρκετά μεγάλη επιστολή ρίχνει "καρφιά" στη τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, με πρόεδρο τον Δημήτρη Ηλιάδη. Στην επιστολή αναφέρει...
υποσχέσεις του Ηλιάδη που δεν τηρήθηκαν μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ, ενώ φανερώνει τη θέληση και την ετοιμότητα της παράταξης Σκόρδα να μπει στο διοικητικό τιμόνι της ΠΑΕ Άρης ακόμη και τώρα, ώστε να διορθώσει την κατάσταση. 
Αναλυτικά η επιστολή:

Καταλήγει στον Άρη ο Μανιάς!

Καταλήγει στον Άρη ο Μανιάς!

Σε προφορική συμφωνία με τον Μιχάλη Μανιά ήρθαν σήμερα το απόγευμα οι άνθρωποι του Άρη.

Μεσογειακοί Αγώνες: 6η θέση για την Ελλάδα!

Την έκτη θέση του πίνακα μεταλλίων στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, κατέλαβε η Ελλάδα. 

Formula 1: Νικητής ο Ρόσμπεργκ στη Μεγάλη Βρετανία!

Το κλαταρισμένο ελαστικό του Χάμιλτον έδωσε την πρωτιά στον Φέτελ, ο οποίος... έμεινε στον 42ο γύρο, με τον Νίκο Ρόζμπεργκ να χαμογελάει τελευταίος και να παίρνει τη νίκη στο Σίλβερστοουν. Δεύτερος ο Γουέμπερ, τρίτος ο Αλόνσο, που μείωσε τη διαφορά.

Επεισόδια από οπαδούς της ΤΣΣΚΑ στη Βουλγαρία- Αρκετές οι ζημιές (vid)

VIDEO: Επεισόδια από οπαδούς της ΤΣΣΚΑ στη Βουλγαρία- Αρκετές οι ζημιές   Επεισόδεια σημειώθηκαν στη Βουλγαρία όπου οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας επιτέθηκαν στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας. Μάλιστα, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές πετώντας πέτρες και σπάζοντας τζάμια.
      Η αιτία για τη συγκεκριμένη επίθεση βρίσκεται στον κίνδυνο υποβιβασμού της ομάδας στη τρίτη κατηγορία λόγω χρεών. Παρόλα αυτά όμως, η Βουλγαρική αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις.

Διαμαρτυρίες έξω από σούπερ μάρκετ "Αρβανιτίδη" στη Θεσσαλονίκη

    Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες Παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τέσσερα σούπερ-μάρκετ «Αρβανιτίδης» στη Θεσσαλονίκη και απεργιακή συγκέντρωση έξω από υποκατάστημα αλυσίδας, στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στο πλαίσιο της απεργίας που κήρυξε το πανελλαδικό σωματείο τους. 

    Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών, την ανάκληση απολύσεων την υπογραφή νέας κλαδικής σύμβασης και εκφράζουν την αντίθεσή τους στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής στις τουριστικές περιοχές.