ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ο ανάπηρος... περπάτησε! (vds)


Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ο ανάπηρος... περπάτησε! (vds)
Απίστευτο κι όμως ελληνικό...
Το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την 1η Aπριλίου (σ.σ. όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο) δείχνει πόσο εύκολα μπορούμε να πέσουμε θύμα του κάθε επιτήδειου που ποντάρει στη φιλανθρωπία των συνανθρώπων του.

Το χειρότερο video clip στην ιστορία του τραγουδιού!


Αφιερώστε 4 λεπτά! Αξίζει…


Θυμάστε εκείνα τα video clip ελληνικών τραγουδιών τη δεκαετία του ’90 (τότε που οι δισκογραφικές έριχναν χρήμα με ουρά) τα οποία γυρίζονταν στο πόδι και ο καλλιτέχνης ένιωθε ερμηνευτής και οσκαρικός ηθοποιός μαζί;


Τα βλέπουμε τώρα και γελάμε; Το – μακράν- χειρότερο βίντεο στην ιστορία της μουσικής είναι το συγκεκριμένο. Οι επισκέπτες (κοντά στα 3 εκατομμύρια) το αναζητούν στο youtube για εκπαιδευτικούς λόγους.

Ζωγραφίζοντας πορτρέτα και τοπία στο… αφρόγαλα!

   Ο Mike είναι barista σε ένα καφέ ξενοδοχείου στη Βρετανία και απολαμβάνει όλη τη διαδικασία παρασκευής ενός ποιοτικού καπουτσίνο.
   Για έναν επιπλέον λόγο, πέρα από τη γεύση και το άρωμά του που είναι δεδομένα: Ζωγραφίζει πορτρέτα και τοπία στο αφρόγαλα. 
   Και μπορεί η τέχνη του να είναι βραχύβια -μέχρι την πρώτη γουλιά του καφέ- όμως αυτό σε τίποτα δεν στερεί την αξία από το τελικό αποτέλεσμα. «Κάθε σχέδιο είναι προσωπικό και καταστρέφεται μέσα σε μια στιγμή.    Όμως μένει η ικανοποίηση, η δική μου και του πελάτη», λέει ο ίδιος και αποκαλύπτει τον τρόπο του στο ακόλουθο βίντεο…

Κάτι ψήνετε εις βάρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο μπάσκετ!


Θα επανέλθουμε με νεότερα δριμύτεροι!

"Αναγγελία αγώνα Μπάσκετ" ΤΕΛΙΚΟΣ



PLAY-OFF

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ!!!

Οι επαγγελματίες της δήθεν οικολογίας... επί το έργον


150 περίπου "αυθόρμητοι" και "αχειραγώγητοι"... υπερασπιστές του περιβάλλοντος, της δημοκρατίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης βρίσκονται στο Χοντρό Δέντρο εδώ και ένα δίωρο περίπου για να... υποδεχθούν τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής, που ξεναγούν στελέχη της Eldorado στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής.