ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ!!!

Οι επαγγελματίες της δήθεν οικολογίας... επί το έργον


150 περίπου "αυθόρμητοι" και "αχειραγώγητοι"... υπερασπιστές του περιβάλλοντος, της δημοκρατίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης βρίσκονται στο Χοντρό Δέντρο εδώ και ένα δίωρο περίπου για να... υποδεχθούν τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής, που ξεναγούν στελέχη της Eldorado στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής.


Οι "επαγγελματίες της οικολογίας" δηλώνουν ενοχλημένοι, όπως λένε από το επιλεκτικό κάλεσμα της εταιρείας σε δημοσιογράφους και το ταξίδι που έχει προγραμματίσει κατόπιν και στα μεταλλεία, που εκμεταλλεύεται στην περιοχή της Σμύρνης στην Τουρκία.

Κατά τη γνώμη μας πρόκειται μια ακόμη θεατρική παράσταση καθαρά ακτιβιστικό - επικοινωνιακού χαρακτήρα, από τους κατά συρροή παραβιαστές των εννοιών της δημοκρατίας, της νομιμότητας, της ενημέρωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Βλέπετε για εκείνους "σωστή ενημέρωση" είναι να έρχονται δημοσιογράφοι στη Χαλκιδική, συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης, κατόπιν δικής τους πρόσκλησης, οι οποίοι για να επιτελέσουν ορθά το έργο τους, πρέπει να βλέπουν τις Σκουριές: α) καμένες ολοσχερώς από προηγούμενη καταδρομική έφοδο, ή β)  σε κατάσταση γενικευμένου κλεφτοπόλεμου με τα ΜΑΤ με την ανάλογη χρήση μολότοφ και φωτοβολίδων σε περιοχή ''natura"... Κατά τις προσφυγές τους!!!

Σε αντίθετη περίπτωση η... ενημέρωση δε γίνεται όπως πρέπει. Τα "μηνύματα του αγώνα"δεν περνούν σωστά στην υπόλοιπη κοινωνία.

Κούνια που τους κούναγε...

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου