ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Το μαγικό μούσι (Video)

Το μαγικό μούσι

    Ο φωτογράφος Ben Garvin από την Μινεάπολη των ΗΠΑ δημοσίευσε ένα τρελό stop-motion βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει κόλπα που κάνει η γενειάδα του! Ο Garvin τράβηξε όλο το βίντεο με ένα iPhone και χρησιμοποίησε μια εφαρμογή που ονομάζεται Stop Motion Studio προκειμένου να ενώσει όλα τα κομμάτια.

Δίνει "ανάσα" στην Ελλάδα, αν περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Φωτογραφία

Σε περίπτωση πρόκρισής του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και για τον ίδιο αλλά και για την Ελλάδα. 

Βούλγαρος ιστορικός προς Σκόπια:Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!

Βούλγαρος ιστορικός προς Σκόπια:Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!
    Την απάντηση από τους γείτονές τους Βούλγαρους πήραν οι Σκοπιανοί για την εικονογραφημένη καρικατούρα που έχουν εφεύρει και πασάρουν στο παγκόσμιο ως δήθεν ιστορία τους και που κάποιοι ανιστόρητοι ανά τον πλανήτη, ή γιατί έτσι θέλουν, κάθονται και τους ακούν.
    Ο διακεκριμένος Βούλγαρος Ιστορικός Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ, Διευθυντής του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Σόφιας, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο σκοπιανό Press24, απάντησε ευθέως στις «δύσκολες» ερωτήσεις των δημοσιογράφων της βαλκανίκης «no-name» βλαχο-ντίσνευλαντ, ..........

Η ιστορική στιγμή του ΠΑΟΚ- Κούνησε σεντόνι και άκουσε τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ! (video)

Επιτέλους συνέβη αυτό που περίμενε μια ζωή ο κόσμος του ΠΑΟΚ με ανυπομονησία. 

...Θα τεντώνει μες στην Τούμπα το σεντόνι! (video-photo)


ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΝΕ Ο ΣΤΟΧ ΚΑΙ... ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ 1-1!