ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Όταν μια πλωτή γέφυρα δεν αντέχει το βάρος των οχημάτων… (Video)

Πλωτή γέφυρα στη ΡωσίαΈχετε βρεθεί ποτέ σε πλωτή γέφυρα; Το γεγονός ότι δεν είναι σταθερές μπορεί να προκαλεί μια ανησυχία, αλλά τουλάχιστον μένουν συνήθως πάνω από την επιφάνεια του νερού. Αυτό βέβαια δεν συνέβη στην περίπτωση μιας πλωτής γέφυρας στη Ρωσία, όταν προσπάθησε να την διασχίσει ένα φορτηγό γεμάτο μπάζα και ενώ ήδη βρίσκονταν πάνω της αρκετά αυτοκίνητα.
Δείτε το περίεργο όσο και τρομακτικό περιστατικό.

Όταν μιλάμε για λαθραία τσιγάρα, η φαντασία κάποιων δεν έχει όρια… (photo)

Όταν μιλάμε για λαθραία τσιγάρα, η φαντασία κάποιων δεν έχει όρια... (14)Η δημιουργικότητα και η φαντασία ήταν ανέκαθεν ένα χαρακτηριστικό των παρανόμων όλου του κόσμου. Έτσι και με τα λαθραία τσιγάρα, είτε πρόκειται για λίγα πακέτα ή για ολόκληρο φορτίο, δείτε τι σκέφτηκαν ορισμένοι άνθρωποι προκειμένου να τα κρύψουν από τις Αρχές…

Έπιασε τα 100 ο Σάλπι!


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με το γκολ του απέναντι στην Αλκμάαρ έφτασε τα 100 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Ο αρχηγός του «Δικέφαλου» μετράει πλέον 78 γκολ στο πρωτάθλημα, 13 στην Ευρώπη και 9 στο Κύπελλο.

Η μέρα που σταμάτησε ο χρόνος- Το αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία των Τεμπών


Αφιέρωμα στην "μαύρη" επέτειο των 14 χρόνων από το δυστύχημα των Τεμπών δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Χαλκιδικής 5-6/10"


Betarades

Οι αποδόσεις των αγώνων της Χαλκιδικής όπως μας τις έστειλαν από Ιαπωνία.