ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Mε εξώδικο στην ΕΠΟ απαντά ο Άρης"


Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης είναι έτοιμη να απαντήσουν στην ΕΠΟ μετά την απόφαση της να μην εκδώσει δελτία στους νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές, ....

"Τεράστιος κίνδυνος για τον Άρη από την ΕΠΟ"

    Δυσάρεστα είναι τα νέα, που έρχονται από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς δεν έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή, η οποία "κάλυπτε" τον ΑΡΗ, με αποτέλεσμα να εκδικαστούν -κανονικά- οι σημερινές υποθέσεις, οι οποίες αιτούνταν επιβολή ποινών στην ΠΑΕ.         Πρόκειται για έξι υποθέσεις, οι οποίες αφορούν τους Κοτταρίδη, Γκιάρο, Τόχα, Αραβίδη, Σανκαρέ και Νάτσο Γκαρσία.


"Να πέσουν δύο και να ανέβουν δύο θέλει η Λίγκα"

Να πέσουν δύο και να ανέβουν δύο θέλει η Λίγκα

Το διαιτητικό δικαστήριο περιμένουν στην Σούπερ Λίγκα για να μάθουν πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν ξεκαθαρίζοντας πως θέλουν να πέσουν 2 και να ανέβουν 2. Στις 23 Αυγούστου αρχίζει το νέο πρωτάθλημα, ενώ θα υπάρξει συνάντηση και για το θέμα των δανεικών.  

Το φοβερό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς κόντρα στην Αγγλία κορυφαίο για το 2013! (video)


Το καταπληκτικό "ψαλιδάκι" του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο φιλικό της Σουηδίας με την Αγγλία τον Νοέμβριο του 2012 επελέγη ως το κορυφαίο τέρμα της σεζόν.

"Βρώμα και δυσωδία: Οι περίεργοι ψίθυροι μεταξύ διαιτητή- παρατηρητή του Ηρακλής - ΠΑΟΚ"

Απίστευτη καταγγελία έγινε τα ξημερώματα στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ από αυτήκοο μάρτυρα που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο Κύπελλο.

Γιαννιώτας: Ένιωσα σαν σκλάβος στον Άρη, τώρα κοιμάμαι καλύτερα

Βάσει πορίσματος οι «κίτρινοι» είχαν λάβει το ποσό των 80 χιλ. ευρώ από τους Πειραιώτες, χρήματα που εμφανίζονται να είναι (ως προκαταβολή) για φερόμενη συμφωνίας τους με τους «ερυθρόλευκους» ώστε να παραχωρήσουν τον Γιαννιώτα.
Ο άσος της Φορτούνα Ντίσελντορφ μίλησε στην «Δίκη» του ΣΚΑΪ και χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις αναφερόμενος στο πως ένιωσε όταν πληροφορήθηκε τη φημολογία περί πώλησής του.

Ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμό προκάλεσε η αψεγάδιαστη εμφάνιση 19χρονου αθλητή του καλλιτεχνικού πατινάζ (video)

Άκρατο ενθουσιασμό προκάλεσε η απίστευτη εμφάνιση του 19χρονου Τζέισον Μπράουν στο αμερικανικό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ για το 2014.
Σύσσωμα τα ΜΜΕ των ΗΠΑ σχολίασαν με γλαφυρούς χαρακτηρισμούς τις τουλάχιστον εντυπωσιακές επιδόσεις του, που έκαναν τα πλήθη των θεατών να παραληρεί.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνισή του η οποία – ακόμη και αν δεν γνωρίζει κανείς πολλά πράγματα από καλλιτεχνικό πατινάζ – προκαλεί ρίγη συγκίνησης:

Δείτε στο VIDEO πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Μπαρτσελόνα!


Το PAOK TV ακολούθησε την ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ στη Βαρκελώνη για το φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα των περίφημων ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. 

Aπο τώρα ο Μάρτενς στον ΠΑΟΚ!

Ολλανδικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και η Αλκμααρ τα βρήκαν σε όλα και ο Μάαρτεν Μάρτενς θα έρθει από τώρα στην Τούμπα και όχι το καλοκαίρι!

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ... ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Έλεος πια...! Ως πότε η αστυνομία θα επιτρεπει σε "οικολόγους"
να κάνουν ότι θέλουν στις Σκουριές???

Μεγάλη ένταση και αψιμαχίες σημειώθηκαν ανάμεσα σε εργαζόμενους και 40 περίπου «οικολόγους»  στις Σκουριές.