ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κατηγορείται για φοροδιαφυγή η Μπαρτσελόνα


Το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε προ ημερών σχετικά με το πραγματικό κόστος μεταγραφής του Νεϊμάρ και οδήγησε στην παραίτηση του Σάντρο Ροσέλ από την προεδρία της Μπαρτσελόνα έχει και προεκτάσεις.

Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες! (προωθήστε το)

 Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ 
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας

Όταν οι ταινίες συναντούν την πραγματικότητα!(video)

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές δεν είναι δα και τόσο ικανοί...
Μπορεί να είναι τα ινδάλματα σου στις ταινίες, αλλά στη… 
πραγματική ζωή δεν θα τα κατάφερναν το ίδιο καλά. Το αστείο βίντεο έρχεται να απομυθοποιήσει όλες τις διάσημες στιγμές που έχουμε δει στις ταινίες. 

10 τρόφιμα που ξαναφυτρώνουν από τα σκουπίδια!


    Κάντε ανακύκλωση στα φυτά που χρησιμοποιείτε και ανανεώστε υγιεινά και φθηνά το καθημερινό σας μενού.
Ψάχνετε για έναν υγιή τρόπο για να “παράγει” περισσότερα ο κήπος σας; Θέλετε να ξέρετε τι τρώτε; Έχει σημασία για εσάς το φαγητό σας να είναι απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα;     Καλλιεργήστε εκ νέου τρόφιμα από τα υπολείμματα της κουζίνας σας! Είναι διασκεδαστικό και πολύ απλό… αν ξέρετε πώς να το κάνετε.
    Απλά θυμηθείτε ότι η ποιότητα των φυτικών απορριμάτων που θα χρησιμοποιήσετε καθορίζει και την ποιότητα των “νέων” τροφίμων που θα φυτρώσουν στον κήπο σας. 
    Για αυτόν τον λόγο, προτιμήστε την αγορά τοπικών βιολογικών προϊόντων, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα φυτά σας είναι φρέσκα, υγιή και απαλλαγμένα από χημικές και γενετικές παρεμβάσεις.
    Σας παρουσιάζουμε 10 κατηγορίες φυτών που μπορούν να ξαναφυτρώσουν μέσα από τα υπολείμματά τους και σας συμβουλεύουμε πώς να το καταφέρετε.

"Διαδημοτικό Καρναβάλι στο Στρατώνι"

"ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ"...

.... στις #Skouries
    Επειδή πολλά ειπώθηκαν, γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τα... σύννεφα που έχουν εμφανιστεί στη σχέση κάποιων περίεργων ζευγαριών που υπάρχουν στα μέρη μας, νομίζουμε ότι το άρθρο που αλιεύσαμε και ανήκει στον καθηγητή κοινωνιολογίας του ΑΠΘ κ. Γιώργο Πιπερόπουλο, ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση και θα δώσει λύσεις και ερμηνείες στα προβλήματα τους. 
    Πρόκειται για ένα άρθρο που αναλύει απλά μεν διεξοδικά δε, τα κίνητρα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, κυρίως αυτής που δείχνει "περίεργη", όπως... κατάλαβε το alterthessκαι κάποιοι ομοϊδεάτες του το "άδειασμα" που επιφύλαξε η αστυνομία στους ακτιβιστές, κατά την επεισοδιακή (;;;) κινητοποίηση της περασμένης Παρασκευής στις Σκουριές. 

Στο μεταξύ, πριν από λίγη ώρα, επαγγελματίες του ακτιβισμού πήγαν και πάλι στο Χοντρό Δέντρο.