ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο σοκ. Παλαιστίνιος πέφτει με αυτοκίνητο σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ και αποτελειώνει τα θύματά του με μπαλτά.

Palaistinios-thymata
Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή  που ένας Παλαιστίνιος πέφτει με το αυτοκίνητο του πάνω σε μια στάση λεωφορείου στην πόλη Geula της Ιερουσαλήμ, σκορπώντας το θάνατο. Οι ανυποψίαστοι πολίτες εκτοξεύονται στον αέρα και σωριάζονται στο πεζοδρόμιο.... 

Βόλεϊ γυναικών"Η βαθμολογία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος"

2η Αγωνιστική

30.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο στον εκτελεστή της Λίζας

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επέβαλε η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στον άνδρα που εκτέλεσε εν ψυχρώ με την καραμπίνα του στις 2 Φεβρουαρίου 2012 την αδέσποτη σκυλίτσα Λίζα στην αυλή της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στον Μανταμάδο Λέσβου μπροστά στα μάτια του πατέρα Χρήστου, τον οποίο ο δράστης απείλησε όταν εκείνος του ζήτησε το λόγο.

"Tα φανταστικά μύδια Ολυμπιάδας Χαλκιδικής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας"

Την μοναδική σε γεύση, τα υπέροχα Μύδια Ολυμπιάδας Χαλκιδικής  θέλησε να γνωρίσει στους Ευρωπαίους και Ασιάτες, ο Διευθυντής Γαστρονομίας του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και σεφ Κωνσταντίνος Μουζάκης, ο οποίος εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας της Εθνικής Επιτροπής της Unesco στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Τον θυμάστε τον Αντώνη Μερακλή; Θα μαλακώσει η ψυχή σας με την έκπληξη του Γονίδη στον τυφλό τραγουδιστή (video)

Ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε την Τρίτη για τον Αντώνη Μερακλή, τον τραγουδιστή που «βλέπει» με τα μάτια της ψυχής και βγάζει τα προς το ζην παίζοντας ακορντεόν στα σοκάκια της γειτονιάς του, στη Νίκαια.

Στο μυαλό του Αντώνη, το απόγευμα της 13ης Οκτωβρίου φάνταζε σαν όλα τα άλλα. Όμως δεν ήταν και αναμφίβολα θα το θυμάται για όλη του τη ζωή.


Είχαμε δώσει ραντεβού στο σπίτι του για να του κάνουμε συνέντευξη. Περίπου στις 18.00. Τον στήσαμε λίγο, ωστόσο αυτός μας περίμενε καρτερικά.