ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

"Πρόσκληση:ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ"


Ένας τελικός υπόδειγμα για την περιοχή μας 
χωρίς βιαιότητες!  και τραμπουκισμούς!.
apollonarneasfc.blogspot.com

Καθηγητής του ΑΠΘ καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από φοιτητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)



Καθηγητής του ΑΠΘ καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από φοιτητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)
Ένα σοβαρότατο περιστατικό βίας μεταξύ καθηγητή και φοιτητών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φέρνει στην επικαιρότητα επιστολή που απέστειλε καθηγητής του ιδρύματος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.
Πρόκειται για τον καθηγητή ανόργανης χημείας του τμήματος χημείας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κεσίσογλου. Ο κ. Κεσίσογλου καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα βιαιοπραγίας και προπηλακισμών από φοιτητές της παράταξης, Ανεξάρτητη Αριστερή Παρέμβαση, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.  Στην επιστολή του προς τον κ. Τσίπρα ο κ. Κεσίσογλου τονίζει ότι ένας από τους φοιτητές συνδέεται άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τον έχει δει να συνοδεύει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη.
Το περιστατικό

"Δείτε πως κλέβουν αυτοκίνητα στη Βραζιλία... (video)"


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

"ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ"

Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη κατάσταση να αγοράσετε λάδι πληρώνοντάς το για φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αλλά τελικά διαπιστώσατε ότι πήρατε «γουρούνι σε σακί»
Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μερικές απλές οδηγίες-βήματα ώστε να είσαστε σε θέση να διακρίνετε την ποιότητα του λαδιού που αγοράζετε.
Βασική αρχή: «Το λάδι το καταλαβαίνουμε με τη μύτη και τη γλώσσα. Όχι με το λαιμό»
Έτσι έλεγαν οι παλιοί γεωργοί με την αλάνθαστη εμπειρία τους και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, δηλ. με απλά λόγια στο λάδι που θα επιλέξουμε, αναζητούμε την καλή οσμή και γεύση και όχι τόσο αν είναι ...καυτερό στο λαιμό μας.

Ιτάνζ: Διεθνής γιατί παίζω στον ΠΑΟΚ


Ιτάνζ: Διεθνής γιατί παίζω στον ΠΑΟΚ
Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Εθνική ομάδα του Καμερούν και σε συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε πως η κλήση στα «λιοντάρια» ήρθε γιατί πλέον αγωνίζεται σε ένα μεγάλο σωματείο όπως οι Θεσσαλονικείς
.Στην ιστοσελίδα Mboafootball.com μίλησε ο Σαρλ Ιτάνζ κι αναφέρθηκε στην πρώτη του παρουσία στην Εθνική Καμερούν. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε και για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και συνολικά την πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου ως τώρα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Formula 1 φτιαγμένη εξ’ολοκλήρου από ψωμί! (pics)


Μια διαφορετική και άκρως πρωτότυπη Formula 1 δημιούργησε μια ομάδα αρτοποιών. Έφτιαξε λοιπόν την πρώτη Formula 1 εξ’ ολοκλήρου από ψωμί!

Η ομάδα αρτοποιών του ξενοδοχείου Royal Plaza on Scotts στη Σιγκαπούρη δημιούργησαν αυτό το ιδιαίτερο θέαμα, χρησιμοποιώντας 15 κιλά ζύμης, 14 λίτρα νερού και 2 κιλά αλάτι.

Ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκαν 1.000 φρατζόλες ψωμί από 22 διαφορετικά είδη ψωμιού. Η ομάδα ξόδεψε 15.000 δολάρια και 549 ώρες εργασίες για να συναρμολογήσει αυτή την ιδιαίτερη Formula 1.