ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι όλα τα λεφτά για τον Άρη

    Ο Άρης δεν κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο της Βέροιας και πλέον η παραμονή για τους «κιτρίνους» δυσκόλεψε αφάνταστα. Ο Άρης στα τρία παιχνίδια με Πανιώνιο-Βέροια-Πλατανιά παίζει το μέλλον του στην Σούπερ Λίγκα. 
    Και αν με τον Πανιώνιο αναπτέρωσε τις ελπίδες του, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια έκανε ένα βήμα προς τα πίσω. 
    Έτσι, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα πλέον ο αγώνας της Κυριακής με τον Πλατανιά έχει χαρακτήρα τελικού.

ΠΑΟΚ: Έτοιμο το θρυλικό πανό! (video)

pano mixanionas

Η Τούμπα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη την Πέμπτη με την Μπενφίκα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα όπως μόνο αυτός ξέρει.

"Αγωνιστές" κατά του χρυσού: Το ψέμα και η παραπληροφόρηση χτίζουν πολιτικές καριέρες!!!




Στρατώνι Χαλκιδικής, 2010. Μία απίστευτη πλημμύρα κατεβάζει τόνους λάσπης στην θάλασσα. Μία αεροφωτογραφία αποτυπώνει το μέγεθος της νεροποντής.

Ο άνδρας που θεώρησε καλή ιδέα το να φάει δυο κάκτους (Video)

Άνδρας τρώει κάκτους
Μετά από τα προηγούμενα «κατορθώματα» του, που περιλαμβάνουν την κατανάλωση 3 λίτρων ελαιόλαδου και την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου, ο LA Beast επιστρέφει καταβροχθίζοντας όχι έναν, αλλά δύο κάκτους.

Τυφλός ευστόχησε σε τρίποντο και κέρδισε φαγητό για ένα χρόνο!(video)


Ο Μάικλ Κουίν, είναι ένας τυφλός άνδρας από το Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόι, που έκανε τους φιλάθλους της αναμέτρησης ανάμεσα στα Κολλέγια Ozarks και Bellevue να παραληρήσουν! Ο Κουίν ευστόχησε στο ημίχρονο σε τρίποντο και κέρδισε δωρεάν φαγητό από τα McDonalds για ένα χρόνο.

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕ/ΠΟΛΗΣ 71-70 (Το βίντεο του αγώνα)


Δείτε ολόκληρο τον νικηφόρο αγώνα του Απόλλωνα
 που κρίθηκε στα τελευταία 3.8 δευτερόλεπτα

ΑΡΗΣ: Συμφωνία με "Ελληνικό χρυσό";

"Το επενδυτικό σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός" 
Στον ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια ότι και αν ακούσει ο φίλαθλός του δεν τον εκπλήσσει. Σήμερα ένας πρώην... υποψήφιος επενδυτής σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις "αποκάλυψε" ότι ήδη υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΑΡΗ με την εταιρία Ελληνικός Χρυσός.