ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΟΚ: Έτοιμο το θρυλικό πανό! (video)

pano mixanionas

Η Τούμπα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη την Πέμπτη με την Μπενφίκα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα όπως μόνο αυτός ξέρει.

 Ο «ναός» θα ζήσει μοναδικές στιγμές και πρόκειται να νοιώσουν όλοι όσοι βρεθούν κάτι το μοναδικό αφού θα κάνει την πρωτοεμφάνιση του το πανό-θρύλος του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας!
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας που το 1997 είχε παρουσιάσει το μεγαλύτερο πανό του κόσμου, ετοίμασε ένα νέο (αφού το παλιό υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές) ακόμα μεγαλύτερων διαστάσεων και την Πέμπτη θα κάνει την εμφάνιση του!
Το προηγούμενο γνωστό σε όλους τεράστιο πανό είχε εμφανιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος (στο ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-0), σε πιο μικρή διάσταση και μετά από ένα χρόνο μεγάλωσε, φτάνοντας τα 100Χ30 μέτρα. Πλέον το ολοκαίνουργιο νέο πανό είναι διαστάσεων 126Χ34.
Οι οπαδοί του Συνδέσμου Μηχανιώνας ετοίμαζαν εδώ και πολύ καιρό αυτό το πανό και πλέον είναι έτοιμοι να το παρουσιάσουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Το τεράστιο και εντυπωσιακό πανό που ήταν σε τρία κομμάτια τα οποία ενώθηκαν, έχει φυσικά ασπρόμαυρες ρίγες με έναν μεγάλο δικέφαλο αετό στη μέση αναγράφεται η φράση : «ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ» .
Το πανό θα μεταφέρουν από το πρωί της Πέμπτης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για την μεταφορά του χρειάζονται 30 άτομα!!
Η μόνη περίπτωση να μην εμφανιστεί το πανό θα είναι αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, δηλαδή αν υπάρχει βροχή…

http://inpaok.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου