ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Το πιο βάρβαρο φάουλ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου(video)



Η εικόνα πραγματικά μιλάει από μόνη της…

"Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής:Αποτελέσματα Αγώνων Κυπέλλου (Α΄ φάση)"


Αποτελέσματα κυπέλλου Σαββάτου

Κύπελλο Χαλκιδικής:"ΣΤΡΑΤΩΝΙ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-2"


Πρώτο βήμα για την κατάκτηση του κυπέλλου Χαλκιδικής 
έκανε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.

Σοκαριστικό ατύχημα σε ρωσική άσκηση (video)

    Κόλαση πυρός στην αποβατική άσκηση των Ρώσων πεζοναυτών. Οι πεζοναύτες και τα τεθωρακισμένα οχήματα βγαίνουν κατά κύματα στην ακτή απόβασης μέσα σε πυκνό πέπλο καπνού. 
    Σχετικά μακρυά από το πεδίο της αποβατικής άσκησης μια ομάδα στρατιωτικών εκτοξεύει κάτι που μοιάζει με καπνογόνο . Ο επικεφαλής της ομάδας τραυματίζεται με τρόπο σοκαριστικό όταν ένα απ΄ αυτά τον πετυχαίνει στο πρόσωπο και φλέγεται για αρκετά δευτερόλεπτα στο πρόσωπό του! ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

25 απίστευτες ζωγραφιές ζώων σε ανθρώπινα χέρια

Απίστευτες ζωγραφιές ζώων σε ανθρώπινα χέρια (8)
Παρόλο που με μια πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζουν με κανονικούς πίνακες ζωγραφικής, αυτά τα έργα τέχνης του Guido Daniele έχουν δημιουργηθεί πάνω σε ανθρώπινα χέρια που χρησιμοποιήθηκαν ως καμβάς που μιμείται ζώα. Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα την υφή του χεριού, καθώς μετατρέπεται στο δέρμα ενός ελέφαντα.
Δείτε 25 εκπληκτικά παραδείγματα της τέχνης που μετατρέπει χέρια σε αληθοφανή ζώα, τα οποία θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Σαλπιγγίδης "απειλεί" τον Βρύζα...

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στον χθεσινό αγώνα με το Λιχτενστάιν κι έτσι δεν είχε την ευκαιρία να «ισοφαρίσει» τις συμμετοχές του Ζήση Βρύζα με το εθνόσημο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έχει 69 συμμετοχές, με τον αρχηγό του «δικεφάλου» να έχει μια λιγότερη.
Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της: