ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

"Γνωριμία με τα κορίτσια του τμήματος Βόλεϊ κορασίδων του Απόλλωνα της Αρναίας"

"Ο Αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ του Απόλλωνα της Αρναίας, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, αθλητών και αθλητριών από όλα τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου με τους προπονητές τους. 
Τίμησαν με την παρουσία τους τον αγιασμό, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου και Στέλιος Βαλιάνος, ο Τοπικός Σύμβουλος Γιάννης Πανιώρας και  γονείς των αθλητών.

 Ο Πρόεδρος των τμημάτων μπάσκετ του Απόλλωνα Δημήτρης Ταμβάκης, παίρνοντας το λόγο απεύθυνε χαιρετισμό στους επίσημους καλεσμένους και ευχήθηκε στους αθλητές καλή αγωνιστική χρονιά.

MOHAWK-ΜΑΧΗ (OFFICIAL VIDEO CLIP):Το νέο βίντεο κλιπ του Ευθύμη Βογιατζόγλου


Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Ευθύμη Βογιατζόγλου 

"Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού στην Αρναία"

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού 
του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας.

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΟΤΙΔΑΙΑ" (Highlights)

Δείτε μέσα από την κάμερα του blog την αναμέτρηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με την Ποτίδαια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Χαλκιδικής.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...


Δεν υπάρχει πιο χαρούμενη εργασιακή Δευτέρα από τη σημερινή για χιλιάδες κόσμο της ΒΑ Χαλκιδικής. Τα Μεταλλεία Κασσάνδρας ανοίγουν ξανά τις πύλες τους μετά από 43 μέρες για να υποδεχθούν όλον αυτόν τον κόσμο που πάλεψε και θα συνεχίζει να παλεύει για να παραμείνουν ανοιχτά και παραγωγικά.