ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"Το ομορφότερο γκολ της καριέρας του..."



Ο Ρανταμέλ Φαλκάο πέτυχε ίσως το καλύτερο γκολ στη μέχρι τώρα καριέρα του, σε φιλική αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αμέρικα ντε Κάλι. Ο Κολομβιανός επιθετικός με "βολ πλανέ" σημείωσε ένα απίστευτο τέρμα. Δείτε το...






"Euro 2012: Οι φανέλες των 16 χωρών"


Euro 2012: Οι φανέλες των 16 χωρών
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EURO 2012 έχει ξεκινήσει και το Sportaction σας παρουσιάζει τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν οι 16 ομάδες στην τελική φάση. Σίγουρα σε κάθε διοργάνωση δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασχολούνται με τις φανέλες των ομάδων, κάνοντας συγκρίσεις με προηγούμενες ή και με άλλων χωρών.
Δείτε όλες τις εμφανίσεις των 16 χωρών:

"Πρωταθλητής ο Πανθρακικός, play off η Καλλονή"

Πρωταθλητής ο Πανθρακικός, play off η Καλλονή

Αμφίρροπη αυλαία στη Football League, με τον Πανθρακικό να κατακτά το πρωτάθλημα, τηνΚαλλονή να μπαίνει στα play off και τον Φωκικό να μένει στην κατηγορία, στέλνοντας στη Football League 2 τον Αγροτικό Αστέρα!

"Νέες... μαχαιριές στο ελληνικό ποδόσφαιρο!"

Νέες... μαχαιριές στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σκηνές απίστευτης βίας με συγκρούσεις σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών, μαχαιρώματα και φωτιές στο γήπεδο της Πεύκης, με απολογισμό τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκαν λίγο πριν το φινάλε αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Πεύκη και τον Περαμαϊκό, για την άνοδο στη Δ' Εθνική.

"Γκαρσία... 2013 και μείωση!"


Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θ' αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πάμπλο Γκαρσία, που ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2013, δεχόμενος νεά μείωση αποδοχών 30%.

"Αετός Βαρβάρας - Ένωση Α.Παύλου 2-2"(2η Αγωνιστική)





"ΠΑΟΚ :Ευρωπαίος και με την... βούλα"


«Μπλόκο» σε Πανιώνιο, θετικά μηνύματα για ΠΑΟΚ
Η επιχειρηματολογία του ΠΑΟΚ απέδωσε και ο "Δικέφαλος" τελικά πήρε το πράσινο φως όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης