ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"Γκαρσία... 2013 και μείωση!"


Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θ' αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πάμπλο Γκαρσία, που ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2013, δεχόμενος νεά μείωση αποδοχών 30%.

Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωσταντινίδη στα γραφεία της ΠΑΕ,συμφωνώντας σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού δεν φάνηκε αρνητικός να δεχτεί ακόμα ένα «ψαλίδι» στις αποδοχές του. Άλλωστε και το 2010 δεν είχε φέρει αντίρρηση για την... περικοπή των χημάτων του, ύψους 35%.
Στην ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ αναφέρει ότι:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο Pablo Garcia, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα και τον αντιπρόεδρο - τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παντελή Κωνσταντινίδη, συμφώνησε και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του ως τις 30/06/2013».
Ο Ουρουγουανός μέσος μάλιστα μετά την ανακοίνωση της παραμονή του έκανε και δηλώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, λέγοντας πως νιώθει περήφανος που θ' αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα ο Γκαρσία είπε πως: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Π.Α.Ο.Κ. για ακόμη έναν χρόνο. Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.
Αυτό που περιμένω και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Πρόεδρο Ζήση Βρύζα, τον αντιπρόεδρο Παντελή Κωνσταντινίδη και τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου