ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

"Βγήκε και ο τρίτος αντίπαλος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ:Πανηγύρι τίτλου στην Κρηστώνη μετά το 2-0 επί της Α.Ε. Πολυκάστρου

IMG_3386
Από το Σάββατο 26-4-14 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης
 είναι πρωταθλητής ΕΠΣΚ περιόδου 2013-14.

Παραλίγο τραγωδία στην Κύπρο- Ποδοσφαιριστής έσωσε τη ζωή αντιπάλου του (video)

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από τις αντιπαλότητες στο ποδόσφαιρο και στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ στην Κύπρο ο Βαλεντίνος Σιέλης το απέδειξε περίτρανα.
Ο παίκτης της Ανόρθωσης σύμφωνα με το onsports, έσωσε τη ζωή του Άντριγια Καλουντζέροβιτς της ΑΕΛ, όταν εκείνος συγκρούστηκε με τον Πάουλο Ζόρζε στο 48 και έμεινε ακίνητος μετά την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός κατάλαβε τι συνέβη και έβαλε το χέρι του στόμα του αντιπάλου του και επανέφερε τη γλώσσα του στη σωστή της θέση. Αυτή του η κίνηση έσωσε τη ζωή του Σέρβου φορ της ΑΕΛ, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Δείτε το βίντεο:

Αστυνομικός έβαλε φωτιά σε οπαδό! (video)


Αστυνομικός έβαλε φωτιά σε οπαδό! (vds)Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν με την Σλασκ στην Πολωνία. 
Ένας αστυνομικός έβαλε φωτιά σε έναν οπαδό της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν, με την φωτογραφία από το περιστατικό να προκαλεί σοκ.
Ο αστυνομικός προσπάθησε να εμποδίσει τον οπαδό από το να ανέβει στα συρματοπλέγματα χρησιμοποιώντας ένα σπρέι πιπεριού.
Αυτό όταν ήρθε σε επαφή με την φωτοβολίδα που κρατούσε ο οπαδός άρχισε η φωτιά! Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ο οπαδός φέρεται να μην έχει σοβαρά τραύματα.

"Αποτελέσματα & βαθμολογία Γ' Εθνικής Μπάσκετ"

26η Αγωνιστική & τελική βαθμολογία.

“ΓΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ”- ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

1-MAG

Κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά αρχικά και σε έντυπη μορφή στη συνέχεια, το πρώτο περιοδικό του Δήμου Αριστοτέλη με τίτλο ‘ΓΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ”.
Μπορείτε εύκολα να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε πατώνταςΕΔΩ.