ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

"Η συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου της Αρναίας, μέσα από βίντεο και εικόνες"


Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Αρναίας  ο ¨Απόλλων¨ καταπονείται υπερβολικά, με την χρήση του από τις δύο ομάδες μας.  Ιδιαίτερα από τον ιστορικό Απόλλωνα, με τη διετή του παρουσία στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής, αλλά και την πετυχημένη του πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα με την κατάκτηση δύο Κυπέλλων Χαλκιδικής τα τρία τελευταία χρόνια. Η δεύτερη ομάδα μας ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αξιοπρεπώς στη Γ΄Κατηγορία Χαλκιδικής.

Πόσοι από μας που βρισκόμασταν σε πολλά ματς στην κερκίδα, δεν ακούσαμε από φιλάθλους ομάδων που φιλοξενούνταν στο Δημοτικό Στάδιο, ευμενή σχόλια και θαυμασμό για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μας;

"Σάκης Κιάτος: Ο στόχος των "πορτοκαλί" είναι το Ντάμπλ"


Στασιμότητα υπάρχει στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ανακοινωθεί. Ο κυπελλούχος Χαλκιδικής δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει παίχτες στις θέσεις που ψάχνει.

Ο σκύλος και ο "πεθαμένος" γάτος (vid)

...που τελικά αναστήθηκε.








"Μια ανάσα πριν τον ΠΑΟΚ Τζιμπούρ;"

Η γνωστή ιστοσελίδα της Αλγερίας «lebuteur» ανέφερε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου πως ο Ραφικ Τζιμπούρ αναμένεται να επιλέξει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του!