ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

"Σάκης Κιάτος: Ο στόχος των "πορτοκαλί" είναι το Ντάμπλ"


Στασιμότητα υπάρχει στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ανακοινωθεί. Ο κυπελλούχος Χαλκιδικής δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει παίχτες στις θέσεις που ψάχνει.

Ο σύμβουλος της ομάδας Σάκης Κιάτος μίλησε για τον σχεδιασμό αλλά και για τους στόχους της ομάδας στην καινούρια ποδοσφαιρική περίοδο.
Όπως μας ανέφερε: "Η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου και μέχρι τότε ευελπιστούμε ότι θα αποκτήσουμε τρεις παίχτες στις θέσεις που θέλουμε. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, στόπερ και επιθετικού και εφόσον καλυφθούν αυτές οι θέσεις ο προπονητής της ομάδας Νεοφώτιστος Χρήστος θα διαθέτει ένα πληρέστερο και αρκετά καλό ρόστερ να διαχειριστή. Επίσης από την ομάδα αποχώρισαν δυο παίχτες, ο Χιονίδης και ο Ελκας οι οποίοι αγωνιζόταν σαν σέντερ φορ και μέσος αντίστοιχα. Οι στόχοι της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου καθώς υπάρχει μια πολύ καλή ομάδα, ικανή και για τα δυο".



Μανόλης Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου