ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

"ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΒΟΥΝΟΥ"

Ο Κάκαβος δεν κρύβει μόνο μυστικά...
Κρύβει και πάρα πολλές αλήθειες...

 Αυτός είναι ο τίτλος που έδωσε η εφημερίδα"Καρφίτσα" στη συνέχεια του ρεπορτάζ που δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο για την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.
Θα θέλαμε να σταθούμε σε 3 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Λευθέρη Ζαβλιάρη.
Η πρώτη και βασική εντύπωση προέρχεται από το γεγονός, ότι στο ρεπορτάζ της "Καρφίτσας" γίνεται αναφορά στο βίντεο, όπου ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" μιλάει για "θυσίες παιδιών", " σπάσιμο κεφαλιών", "φυλακίσεις" και "δολιοφθορές". Δεν το έχει κάνει καμία άλλη εφημερίδα μέχρι τώρα. 

Η δεύτερη μας εντύπωση πηγάζει από τις αποστάσεις, που φαίνεται να κρατάει από τις ακραίες θέσεις του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου...", η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, κ. Κατερίνα Ιγγλέζη. 

Τα γκολ και τα ρεκόρ του... on fire Νταβίντ Αγκάνθο!


Τα γκολ και τα ρεκόρ του... on fire Νταβίντ Αγκάνθο! | onsports.gr

Señor David Aganzo Méndez! Ο Ισπανός «killer» του Αρη γράφει ήδη πέντε γκολ σε επτά συμμετοχές στο κοντέρ, ισοφαρίζοντας το προσωπικό ρεκόρ εκρηκτικότερης εκκίνησης που κατείχε με την Ράγιο Βαγιεκάνο την σεζόν 2009-10 στη Segunda Division

Σε φόρμα ο Αρης, 2-1 την Βέροια, «ντεφορμέ» ο Κουκουλάκης (video)

Σε φόρμα ο Αρης, 2-1 την Βέροια, «ντεφορμέ» ο Κουκουλάκης | onsports.gr

Ανατροπή και νίκη επί της Βέροιας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ηρωική προσπάθεια από τη «βασίλισσα» που έμεινε με εννέα παίκτες. Έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο ο «άρχοντας» και αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα!