ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τα καλύτερα Games του 2014 σε 2 λεπτά (Video)


Τα καλύτερα Games του 2014 σε 2 λεπτάΤο 2014 ήταν μια σπουδαία χρονιά για το gaming, αφού υπήρξαν δεκάδες κυκλοφορίες πολυαναμενόμενων παιχνιδιών που κράτησαν τους χρήστες κολλημένους μπροστά από την οθόνη! 

Ο YouTuber Malcolm Klock κατάφερε να χωρέσει αρκετά από αυτά σε ένα εξαιρετικό βίντεο διάρκειας 2 λεπτών.

Ιερισσός:Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και .... τους έπιασε η κάμερα!

Πέντε δολιοφθορείς απο Ιερισσό και Γομάτι.

Συγκινητικά πλάνα από τη Μικρασιατική καταστροφή. Βγήκαν από το σεντούκι 86 χρόνια μετά την τραγωδία. Σπάνιες εικόνες της Σμύρνη και της προσφυγιάς

smirniΤο βίντεο είναι ένα σπάνιο ντοκουμέντο που δείχνει σε σχεδόν 10 λεπτά, όλη την ιστορία της καταστροφής της Σμύρνης.
Ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από την κάμερα λεγόταν Τζορτζ Μαγκάριαν και ήταν απόφοιτος του «Αμερικανικού Κολεγίου» του Ικονίου της Μικράς Ασίας.
Στα πλάνα που τράβηξε φαίνεται η ζωή στη Σμύρνη πριν από την καταστροφή. Στην προβλήτα αλλά και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, συνυπάρχουν ειρηνικά Έλληνες και Τούρκοι.
Αμέσως μετά ακολουθούν συγκλονιστικές εικόνες από την καταστροφή της πόλης και τον διωγμό των Ελλήνων.
Οι στερήσεις των προσφύγων από τη στιγμή που έφτασαν στην πρωτεύουσα ήταν ατελείωτες. Καθημερινά έδιναν μάχη ακόμα και για ένα πιάτο φαγητό.

Bic. Πώς ανακαλύφθηκε το θρυλικό στυλό, που όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει...

To θρυλικό λογότυπο της Bic. Απεικονίζει έναν μαθητή, με κεφάλι μπίλιας, να κρατά πίσω από την πλάτη του ένα στυλό Bic. Με αυτό το λογότυπο λανσάρονται και τα άλλα δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας, όπως ξυραφάκια, αναπτήρες κ.α.
Το 1945 δύο Γάλλοι φίλοι ο Μαρσέλ Μπιχ και ο Εντουάρντ Μπουφάρντ αγόρασαν ένα ερειπωμένο εργοστάσιο λίγο έξω από το Παρίσι, όπου ξαναγέμιζαν με μελάνι τα στυλό διαρκείας.