ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

"Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ANTIGOLD... ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΚΟΥΔΙΑ ΟΧΙ? "

Φίλος του blog πήγε την Τετάρτη το απόγευμα στην παραλία Κακούδια της Ιερισσού για να απολαύσει το μπάνιο σου σε μια από τις ομορφότερες ομολογουμένως παραλίες, όχι μόνο της Ανατολικής Χαλκιδικής, αλλά ολόκληρης της χερσονήσου.

"Αποτροπιασμός στην Αυστραλία. Πυροβόλησαν καγκουρό, το έδεσαν και το έβαλαν να κρατά ένα μπουκάλι ούζο"


Οργή και αποτροπιασμός στην Αυστραλία. Άγνωστοι σκότωσαν και έδεσαν σε καρέκλα καγκουρό αφού το έντυσαν.

"Στο μέλλον θα φορτίζουμε το κινητό μας τηλέφωνο μόνο τέσσερις φορές τον χρόνο"

Τη λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου φαίνεται πως βρήκαν ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Μίσιγκαν και του Κορνέλ στις ΗΠΑ.

"Το Champions League θα μεταδίδεται live μέσω Facebook!"

Πέρα από την παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου, το Facebook φαίνεται πως θέλει να περάσει και στη ζωντανή μετάδοση αθλητικών αγώνων, μεταξύ των οποίων είναι και το Champions League.

"Παράνομη ναύλωση σκάφους στην Ιερισσό Χαλκιδικής"

Νέα παράνομη ναύλωση σκάφους στην Ιερισσό Χαλκιδικής, απέτρεψε το Λιμενικό Σώμα, στο πλαίσιο της πάγιας εντολής πάταξης του φαινομένου στις ελληνικές θάλασσες, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, και κατ’ επέκταση της καθημερινής και εντατικής προσπάθειας που καταβάλει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για τον σκοπό αυτό.

Προσφυγή και του Άρη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ - Τι ζητούν οι "κιτρινόμαυροι"

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε μετά τον Ηρακλή και ο Άρης κατά της απόφασης της Super League για παραμονή του Λεβαδειακού στην πρώτη κατηγορία.