ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

"Αποτροπιασμός στην Αυστραλία. Πυροβόλησαν καγκουρό, το έδεσαν και το έβαλαν να κρατά ένα μπουκάλι ούζο"


Οργή και αποτροπιασμός στην Αυστραλία. Άγνωστοι σκότωσαν και έδεσαν σε καρέκλα καγκουρό αφού το έντυσαν.

 Οργή έχει προκαλέσει στην Αυστραλία η φωτογραφία ενός νεκρού καγκουρό το οποίο βρέθηκε δεμένο σε καρέκλα στην άκρη ενός δρόμου βορειοανατολικά της Μελβούρνης.

Το καγκουρό φέρει τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς, ενώ το είχαν ντύσει με λεοπάρ ρόμπα και το έβαλαν να κρατά ένα μπουκάλι ούζο.



«Το καγκουρό πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές πριν τοποθετηθεί στην καρέκλα», δήλωσε  ο επικεφαλής ερευνητής του Τμήματος Περιβάλλοντος, Γης, Υδάτων και Σχεδιασμού της πολιτείας Βικτώρια, Μάικ Σβερνς. «Πρόκειται για μια πραγματικά φρικτή και ανήθικη πράξη», προσέθεσε, σημειώνοντας πως» σίγουρα θα χρειαζόταν αρκετή ώρα για να τοποθετηθεί το καγκουρό σε αυτή την θέση στην άκρη του δρόμου». «Είμαστε σίγουροι πως κάποιος έχει δει κάτι, δεδομένης της κυκλοφορίας’, τόνισε. Η ακτιβιστική οργάνωση για την προστασία των ζώων PETA προσφέρει αμοιβή 5000 δολαρίων σε όποιον είδε κάτι ή έχει κάποια πληροφόρηση για την ειδεχθή πράξη. Σημειώνεται ότι στην Αυστραλία οι ποινές για την παράνομη θανάτωση προστατευόμενων ειδών περιλαμβάνουν πρόστιμο ύψους 36.500 δολαρίων Αυστραλίας (σ.σ. σχεδόν 24.500 ευρώ) και μέχρι δύο χρόνια φυλάκισης.

 Με πληροφορίες από BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου