ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

"Το Champions League θα μεταδίδεται live μέσω Facebook!"

Πέρα από την παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου, το Facebook φαίνεται πως θέλει να περάσει και στη ζωντανή μετάδοση αθλητικών αγώνων, μεταξύ των οποίων είναι και το Champions League.

Μετά την ανακοίνωση του Facebook ότι δοκιμάζει την on demand υπηρεσία video streaming σε μερικούς χρήστες αλλά και την παραγωγή δικών του εκπομπών σε συνεργασία με μεγάλα δίκτυα, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο θέλει να μπορεί να προσφέρει στους χρήστες εκτός από αυτό και ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων σε όλο τον κόσμο.
Η αρχή έγινε με την συμφωνία που έκλεισε με το δίκτυο Fox Sports για την άδεια ζωντανής μετάδοσης αγώνων του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ενώ παράλληλα το Facebook έχει κλείσει και συμφωνίες με την Univision για την ζωντανή μετάδοση αγώνων της Μεξικάνικου πρωταθλήματος αλλά και με το MLS για τη μετάδοση αγώνων του αμερικανικού πρωταθλήματος.
Για την ώρα η υπηρεσία live streaming θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες του Facebook στις ΗΠΑ και θα γίνεται από τις επίσημες σελίδες στο Facebook των εταιριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου