ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΙΕΡΙΣΣΟΣ" (highlights)


Πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής
Δημοτικό Στάδιο Αρναίας - Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΙΕΡΙΣΣΟΣ"(φωτο+βιντεάκια)


Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ο αδιάφορος βαθμολογικά ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και αρκέστηκε στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ιερισσό που καιγόταν για βαθμούς για να ξεκολλήσει 
από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

"Αποτελέσματα & Βαθμολογία 21ης Αγωνιστικής"



16-17/02
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ"


Ανακοίνωση εξέδωσε και από την πλευρά του, το σωματείο εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων επιφανείας "Αγία Βαρβάρα", για την επίθεση στις Σκουριές.

"Σήμερα τα ξημερώματα στον εργοταξιακό χώρο των Σκουριών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, ομάδα 40-50 ένοπλων ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους αφού πρώτα αιχμαλώτισαν και βιοπράγησαν εναντίον της ομάδας φύλαξης, κατόπιν κατέστρεψαν ολοσχερώς βάζοντας φωτιά στις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα της εταιρείας. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ



Η "Ελληνικός Χρυσός" εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση για την επίθεση που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στον εργοταξιακό χώρο των Σκουριών. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.  με λύπη της ανακοινώνει απρόκλητη επίθεση στις εγκαταστάσεις της στις Σκουριές στη Χαλκιδική, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 16ης Φεβρουαρίου.  
Προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές χωρίς ευτυχώς- να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Το επεισόδιο αυτό αποτελεί κορύφωση της κλιμακούμενης επίθεσης κατά των επενδύσεων μας και δεν αποτελεί έκπληξη για τούς ιθύνοντες και όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή.

ΠΕΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΩΝ" ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ;

Ακόμη μια εικόνα τυφλής βίας και μίσους
από το τρομοκρατικό χτύπημα που ειχαμε τα μεσάνυχτα στις Σκουριές

Απόλυτα λογικό το ερώτημα, που θέτει το blog "greece - salonika", με βάση τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους 11 μηνες στις Σκουριέςκαι αποκορύφωμα τη μεταμεσονύχτιατρομοκρατική επίθεση στο εργοτάξιο.

"Πρωτοφανής εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιους μηχανισμούς και βενζίνη στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε από ομάδα 40 με 50 ένοπλων ατόμων αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους.. φύλακες ενημέρωσε την αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής για την επίθεση. Όπως κατήγγειλε τα άτομα φορούσαν κουκούλες έφεραν κυνηγητικές καραμπίνες και έριχναν εύφλεκτο υγρό σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και τράπηκαν σε φυγή.

"ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΤΗΝ κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ..." ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ


Φώτο από τη χθεσινοβραδινή... απαλή εκδοχή της "οικολογικής συνείδησης"
Πριν από λίγη ώρα αναδημοσιεύτηκε στο kerdos.gr δηλώσεις που έκαναν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για το επεισόδιο των Σκουριών, ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου...", η βουλευτίνα μας κ. Κατερίνα Ιγγλέζη και ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Γιώργος Γιάννης. 

H ΣΧΟΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...

Μην το βλέπετε έτσι αυτό το όχημα, μάλλον πρόκειται...για οφθαλμαπάτη!

Η πρωτοφανής σε αγριότητα και έκταση τρομοκρατική επίθεση(ένοπλη και εμπρηστική), που σημειώθηκε στις Σκουριές και ο σοβαρός αντίκτυπος που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, δημιουργεί όπως είναι φυσιολογικό και αναταράξεις στον αντιμεταλλευτικό προπαγανδιστικό μηχανισμό. 

Τις τελευταίες ώρες τα παπαγαλάκια αυτού του μηχανισμού πέταξαν τις μάσκες τους στην άκρη και έχουν επιδοθεί σε μια γελοία προσπάθεια διασκέδασης εντυπώσεων.

Το αποκορύφωμα αυτής της επιχείρησης είναι η απόπειρα επανοηματοδότησης της έννοιας«ομηρία» και «αιχμαλωσία», καθώς δείχνουν σφόδρα... ενοχλημένοι, που βγήκε στη δημοσιότητα, ίσως η πιο τραγική λεπτομέρεια αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης. 

ΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Φώτο από την νυχτερινή έφοδο στις Σκουριές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που συμμετείχαν στη μεταμεσονύχτια τρομοκρατική - καταδρομική επιχείρηση στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.


Και λέμε τρομοκρατική - καταδρομική γιατί σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Σκάι, η εισβολή των δραστών, οι πυροβολισμοί στο φυλάκιο, η ομηρία των εργαζομένων που περιέλουσαν με βενζίνη, το κάψιμο όλων των μηχανημάτων, των κοντέινερ, των γεννητριών και η κοπή των 3 δέντρων για να μην προσεγγίσουν εγκαίρως οι πυροσβεστικές δυνάμεις κράτησε μόλις 15 λεπτά... 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΕΣ (!!!) ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ


Γης μαδιάμ τα έκανε, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μια ομάδα 50 – 70 ατόμων στο εργοτάξιο των Σκουριών. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι όλα τα μέλη της πολυπληθούς ομάδας φορώντας φόρμες παραλλαγής και full faceστα κεφάλια εισέβαλαν στο χώρο του εργοταξίου με καραμπίνες και βόμβες μολότοφ. 
Ακινητοποίησαν τους 2 φύλακες που υπήρχαν στην  είσοδο του εργοταξίου, τους περιέλουσαν με βενζίνη και τους κρατούσαν ομήρους (!!!), όπως μάθαμε, για όση ώρα εκτελούσαν το σχέδιο τους.