ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

H ΣΧΟΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...

Μην το βλέπετε έτσι αυτό το όχημα, μάλλον πρόκειται...για οφθαλμαπάτη!

Η πρωτοφανής σε αγριότητα και έκταση τρομοκρατική επίθεση(ένοπλη και εμπρηστική), που σημειώθηκε στις Σκουριές και ο σοβαρός αντίκτυπος που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, δημιουργεί όπως είναι φυσιολογικό και αναταράξεις στον αντιμεταλλευτικό προπαγανδιστικό μηχανισμό. 

Τις τελευταίες ώρες τα παπαγαλάκια αυτού του μηχανισμού πέταξαν τις μάσκες τους στην άκρη και έχουν επιδοθεί σε μια γελοία προσπάθεια διασκέδασης εντυπώσεων.

Το αποκορύφωμα αυτής της επιχείρησης είναι η απόπειρα επανοηματοδότησης της έννοιας«ομηρία» και «αιχμαλωσία», καθώς δείχνουν σφόδρα... ενοχλημένοι, που βγήκε στη δημοσιότητα, ίσως η πιο τραγική λεπτομέρεια αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης. 

Η ομηρία των δυο εργαζομένων και το λούσιμο τους με βενζίνη υπό την απειλή της πυρπόλησης τους, αν διανοούνταν να αντισταθούν στους δεσμωτές τους!!!


Ένα από τα κατεστραμμένα κοντέινερ, που αν δεν πρόκειται
για οφθαλμαπάτη, μάλλον θα κάηκε από... φλεγόμενο μετεωρίτη
!
Επιχειρούν εντέχνως να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να πείσουν, ότι τίποτα απ’ όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν έχει συμβεί και ότι μάλλον αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των ανθρώπων, που έζησαν τον τρόμο και τη φρίκη με τα ίδια τους τα μάτια.


Προφανώς για τους παπαγάλους και τους ινστρούχτορες τους, το ότι ζουν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι αποτελεί... δώρο ζωής και γ’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι. Μήπως τελικά ήταν ένα «καυτό τετ α τετ» και τίποτα περισσότερο;


Θα υπενθυμίσουμε σ’ όλα τα μπουκωμένα από προπαγανδισμό και παραχάραξη της πραγματικότητας παπαγαλάκια, ότι ως «ομηρία» μας εμφάνισαν τη διακοπή της βόλτας των 6 κυριών... προς τις μηλιές τους, στις 14 Απριλίου του 2012, που πήγαν με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές στη διάθεση τους, επειδή οι εργαζόμενοι της φύλαξης ζήτησαν τα στοιχεία τους, χωρίς καν να τις αγγίξουν και παρά τις χυδαίες βρισιές που δέχτηκαν από την πλευρά τους.


Κατά τον ίδιο τρόπο (από μετεωρίτη) πρέπει να κάηκαν και αυτά τα φορτηγά!
Την ίδια τύπου «ομηρία» ζήσαμε μετά από μια εβδομάδα πάλι, στις 20 Απριλίου του 2012, όταν οι εργαζόμενοι στη φύλαξη βρέθηκαν με χειροπέδες στο εδώλιο του κατηγορουμένου με 6 κατηγορίες στην πλάτη τους, επειδή ζήτησαν να μάθουν ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία του«Ντόναλντ Ντάκ», του «Μπαγκς Μπάνυ» και των φίλων τους (μεταξύ αυτών ενός Παπά και ενός δικηγόρου)..., οι οποίοι απαίτησαν από τους εργαζομένους να τους επιδείξουν τις άδειες κατάληψης των χώρων του εργοταξίου!


Εκεί κατά αυτούς υπήρχε «ομηρία», ενώ εδώ δεν υπάρχει. Μήπως θα πρέπει να βγάλουν οι ίδιοι μια επίσημη ανακοίνωση για το τι έγινε τα μεσάνυχτα στις Σκουριές για να μάθουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι αφελείς, το τι πραγματικά έγινε; Λογικά πρέπει να ξέρουν...

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου