ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η ιστοσελίδα που μαντεύει την ταινία που σκέφτεσαι με 30 ερωτήσεις

filmillion

Εάν είσαι φαν του κινηματογράφου και έχεις παρακολουθήσει ουκ ολίγες ταινίες, ήρθε η ώρα να τεστάρεις την ιστοσελίδα Filmillion που αναλαμβάνει να μαντέψει την ταινία που έχεις στο μυαλό σου κάνοντας σου τριάντα ερωτήσεις.

"Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να αναλάβει τον Άρη σε αυτή την κατάσταση"

    Για την κακή πορεία του Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν, για διοικητικά ζητήματα του συλλόγου, αλλά και για την... τρέλα του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, μίλησε ο πρώην πρόεδρος των "κιτρίνων", Νίκος Τσαρούχας.
    Επίσης, έστειλε τα μηνύματά του και έδωσε τις συστάσεις του για το μέλλον του Άρη.
    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον "Arena Fm":
Για την κακή πορεία του Άρη:

Δημοφιλή video games τότε και τώρα (photo)

Δημοφιλή video games τότε και τώρα (10)Η τεχνολογία και τα γραφικά των Video Games ολοένα και βελτιώνονται με αποτέλεσμα τα παιχνίδια να αλλάζουν τελείως όψη. Δείτε πως εξελίχθηκαν μερικά ακόμη δημοφιλή video games!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ANTIGOLDGREECE ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5" ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΑ...

Έγινε ποτέ τέτοια επίθεση στις Σκουριές;;;
Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε νωρίτερα το πρωί ο ιδρυτής του antigoldgreece στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ "Κόκκινο 105,5" και αναμεταδόθηκε και από το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Φυτά σε σχήματα χαρακτήρων Disney (photo)

Φυτά σε σχήματα χαρακτήρων του Disney      Μπορούμε να πούμε πως η κηπουρική αποτελεί ένα είδος τέχνης, ιδιαίτερα όταν το κλαδευτήρι κρατάει ένα άτομο με ξεχωριστή φαντασία και έμπνευση.
     Υπάρχουν πραγματικά άπειρες δυνατότητες δημιουργίας από γεωμετρικά σχήματα 
μέχρι αγάλματα. 
     Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ασχοληθούμε με καλλιτέχνες που χρησιμοποιώντας φυτά σχημάτισαν ήρωες του Disney με τους οποίους μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Δείτε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ANTIGOLD ΛΟΓΙΚΕΣ... ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΝΥΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ? (Βίντεο)

    Αλλεπάλληλες φορές οι αντίχρυσοι "αγωνιστές" σε Χαλκιδική και Θράκη προβάλλουν έναν σωρό κούφια επιχειρήματα, ως παραδείγματα μορφών "εναλλακτικής" αναπτυξιακής λογικής, που βασίζεται επάνω στη δική τους λογική για "αειφορία" και "βιωσιμότητα", όπου δε χωρά επ' ουδενί η μεταλλευτική δραστηριότητα.
    Ως παραδείγματα τέτοιων μορφών εναλλακτικής ανάπτυξης μας παρουσιάζουν τη μονοκαλλιέργεια της γεωργίας,....