ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΕΦΕΤ: ΠΡΟΣΟΧΗ.Ανάκληση «Mπουκιές παναρισµένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου IFANTIS". Ανιχνεύθηκε 'Salmonella'

Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2015


Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του  Προγράµµατος Επισήµου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίµων και σε συνεργασία µε τα Εργαστήρια ∆οκιµών & Ερευνών Τροφίµων του ΕΦΕΤ, διαπίστωσε ην ύπαρξη µη ασφαλούς τροφίµου  στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο  βακτήριο Salmonella spp.
Συγκεκριµένα, πρόκειται για το προϊόν....





"Αποτελέσματα & βαθμολογία Κ-15 Χαλκιδικής

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

"Κι όμως αυτό το ατύχημα είναι αληθινό" (video)

Παράξενο ατύχημα με Porsche σε αγώνα ταχύτητας (1)

Το ανεπανάληπτο ατύχημα συνέβη στον αγώνα του Porsche Carrera Cup France, όταν τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και με κάποιον μαγικό τρόπο, το ένα από τα δυο προσγειώθηκε τέλεια στην οροφή του άλλου.

«ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΕ» κανονικά από αύριο 21-10-15 τα μαθητικά δρομολόγια.

Η εταιρία «ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΕ» ενημερώνει τους γονείς και μαθητές του Νομού Χαλκιδικής ότι από αύριο 21-10-2015 θα εκτελεστούν κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών.

ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα:Τ' Ανώγεια τίμησαν τα έξι παιδιά του Π.Α.Ο.Κ που χάθηκαν στα Τέμπη (video)

Σε μια συγκινητική και σεμνή τελετή ο Αετός Ανωγείων και ο Σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. Ρεθύμνου τίμησαν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου ,για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ,στο Δημοτικό στάδιο Ανωγείων την μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη πριν από 15 χρόνια στις 4 Οκτωβρίου 1999.

"Πρόγραμμα αγώνων κυπέλλου Χαλκιδικής"

Ορίστηκε η ημερομηνία των αγώνων 
της προημιτελικής φάσεις του κυπέλλου Χαλκιδικής 

Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά Φασιστέρα - Ρουφιάνοι δεν θα γίνουμε ποτέ

Τη δική τους άποψη για τις αλλαγές που προωθεί η νέα ηγεσία του υφ. Αθλητισμού στον επαγγελματικό αθλητισμό, καταθέτουν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην καθιέρωση της κάρτας φιλάθλου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγη ώρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Εμείς πειραματόζωα, βολικοί συνεργάτες και ρουφιάνοι δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ".
Αναλυτικά η ανακοίνωση: