ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

"Φιλική νίκη για Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)"



Δείτε τα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στη φιλική νίκη με 2-1 επί της Σάντος Λαγκούνα στο Λας Βέγκας με γκολ των Τσάμπι Αλόνσο και Κεντίρα.

"Ενας από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ κοιμάται σε... παράγκα! (ΦΩΤΟ)"

"Επενδύει και βάζει μπρος τη ρύθμιση των χρεών"


Θέμα ημερών είναι η υλοποίηση της επένδυσης του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

"ΕΤΣΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΤΗ ΦΥΣΗ, ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..."

...Καίγοντας εκτός απ΄όλα τα άλλα και οχήματα
μεταφοράς εργαζομένων!!!

 Οι φωτογραφίες που φέρνουμε στη δημοσιότητα, δείχνουν την ολοσχερή καταστροφή, που υπέστη το λεωφορείο, που αποτελούσε περιουσιακό στοιχείο συνδημότη μας, από τη χθεσινή επέλαση των βαρβάρων και στο Γομάτι.

 Με το λεωφορείο αυτό ο ιδιοκτήτης του, είχε αναλάβει την εργολαβία της μεταφοράς των μεταλλωρύχων από τα σπίτια τους στις βάρδιες τους και το αντίστροφο.

 Αυτό ήταν και το «έγκλημα» του. Τα τάγματα εφόδου των βαρβάρων, που επέστρεφαν από τις Σκουριές, μόλις συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για το λεωφορείο, που εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη...


"Σοκαριστικό: Αθλήτρια της άρσης βαρών καταπλακώθηκε από την μπάρα"



Η Καλίλ Μαχμούντ Αμπντελραχμάν από την Αίγυπτο επιχειρούσε προσπάθεια στα 151 κιλά, όταν λύγισε κάτω από το βάρος και η μπάρα έπεσε στο λαιμό της και την καθήλωσε στο έδαφος!

" ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"



Η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής με δελτίο Τύπου 
αναφέρεται στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις Σκουριές 
και στην Ιερισσό, την Κυριακή.

"Άρης: Την Τρίτη σε μαγνητική ο Γιαννιώτας"(φωτο)

Άρης: Την Τρίτη σε μαγνητική ο Γιαννιώτας

Ο τραυματισμός του Γιάννη Γιαννιώτα στο φιλικό του Άρη με την Φιορεντίνα τρόμαξε τους «κίτρινους», με τον παίκτη να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη (7/8).

Χακόμπο: «Ιδανική επιλογή ο ΠΑΟΚ»


Ιδανική θεωρεί την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Σανθ Χακόμπο.

"ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ..."


Αν αυτή είναι "δεντροφύτευση", η καμένη γη πως είναι...;
Ολοκληρώθηκε η αποστολή επιβολής βίας, τρομοκρατίας και καταστροφής στο Χοντρό Δέντρο από τα τάγματα των μπαχαλάκηδων, των ντόπιων συνεργατών τους και δυστυχώς εκπροσώπων του Ελληνικού κοινοβουλίου. 

Αναφερόμαστε σε  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, που "λάμπρυναν" με την παρουσία τους την κινητοποίηση και οι οποίοι όταν τα βαρβαρικά τάγματα επιδίδονταν στο καταστροφικό τους έργο (ρίψη βομβών μολότοφ, εκτόξευση φωτοβολίδων με στυλό, πρόκληση πυρκαγιών στο δάσος, πρόκληση τραυματισμών σε αστυνομικούς και φωτιές σε οχήματα), έκαναν τα παγώνια, ενώ παράλληλα απασχολούσαν τους αστυνομικούς, απαιτώντας να πάνε μέχρι τις Σκουριές για να φυτέψουν συμβολικά ένα δέντρο...!