ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

"Ισραηλινοί θέλουν τον ΠΑΟΚ;"

Ένα δημοσίευμα στο διαδίκτυο, με πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ, έρχεται να ταράξει τα νερά στον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας ότι ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" διοίκησης έχει συμφωνήσει να πουλήσει την ΠΑΕ και να αποχωρήσει από τον σύλλογο. 

Η απόφαση του Σαββίδη δεν έχει σχέση με το θέμα των χρεών και έχει παρθεί από πέρυσι, όταν και άρχισε τις επαφές με ισραηλινό πανίσχυρο οικονομικά όμιλο για την εξαγορά της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα. 

"Οι άρχοντες του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ"

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2.

"Αναγγελία αγώνα μπάσκετ"

19η Αγωνιστική

Πρεμιέρα Hristov την Κυριακή στον αγώνα "θανάτου" με τον Εθνικό Αγιονερίου.


Μετά τους Βούλγαρους, Γκεόργκι Ριζόφ και Κιρίλ Ντίντσεφ, που αγωνίζονται εδώ και δυο παιχνίδια, ήρθε το… πλήρωμα του χρόνου για να κάνει ντεμπούτο με τα χρώματα των "arancio-nero" και ο συμπατριώτης τους, Τοντόρ Χριστόφ.

Δικαιώθηκαν οι Δασεργάτες στις Σκουριές

Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής η πλειονότητα των μελών του 
Σωματείου Δασεργατών Βορείου Χαλκιδικής ''Σκουριές 2012'' βρίσκονταν έξω από το κτίριο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναρτημένο πανό διαμαρτυρίας και περιμένοντας συνάντηση με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ κύριο Λαφαζάνη Παναγιώτη. 

Τελικά ο κύριος Λαφαζάνης δέχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας και κατά την διάρκεια της συνάντησής μας υπήρξε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Παιδική περιπατητική ομάδα Αρναίας (όλοι μπορούμε)

Σκοπός της ομάδας είναι, να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι τις πανέμορφες διαδρομές, τα καταπράσινα δάση της περιοχή μας με πεζοπορία,αναβάσεις κ εξερεύνηση στη φύση. Υπεύθυνοι της ομάδας Αστεριος Στεφ. Τζιτζιρικας, Μαρίνα Κουτλη.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (Ψηφίζουμε)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ - GERMAN REPARATIONS TO GREECE      ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ Β ΠΠ.
       ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ. 
      ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.