ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Δικαιώθηκαν οι Δασεργάτες στις Σκουριές

Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής η πλειονότητα των μελών του 
Σωματείου Δασεργατών Βορείου Χαλκιδικής ''Σκουριές 2012'' βρίσκονταν έξω από το κτίριο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναρτημένο πανό διαμαρτυρίας και περιμένοντας συνάντηση με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ κύριο Λαφαζάνη Παναγιώτη. 

Τελικά ο κύριος Λαφαζάνης δέχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας και κατά την διάρκεια της συνάντησής μας υπήρξε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.


 Μας διαβεβαίωσε ο κύριος Λαφαζάνης ότι ήδη ελέγχθηκαν όλα τα χαρτιά και όλα είναι καθ 'όλα νόμιμα και ότι το αργότερο μέχρι την προσεχή Τρίτη 10-03-2015 θα επιστρέψουμε στις υλοτομικές μας εργασίες υλοποιώντας το εγκεκριμένο πρωτόκολλο υλοτομίας του Δασαρχείου Αρναίας για το έργο της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στις Σκουριές Χαλκιδικής. Τέλος ο Πρόεδρος του Σωματείου ''Σκουριές 2012'' κ. Γεώργιος Κούνδουρος παραχώρησε συνεντεύξεις σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Αθηνών, έντυπα και ηλεκτρονικά ( τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ιστολόγια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ...) οπότε απόψε θα δεσπόζει το θέμα των δασεργατών από την Βορειοανατολική Χαλκιδική σε όλα τα ΜΜΕ της Χώρας !!!

http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου