ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

"Για τους φιλάθλους μας μερικά graffiti"

"Βόλεϊ Γυναικών:Αποτελέσματα - Βαθμολογία"(7η αγωνιστική)



Ήττα 0-3 για τα κορίτσια μας από τον Δημόκριτο Μυγδονίας.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΕΡΙΣΣΟΥ: "ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΑΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ"


Η ανακοίνωση της Ι.Μ.Ιερισσού - Αρδαμερίου - Αγ.Ορους
Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση της ηΙερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους. 

Μια ανακοίνωση που έρχεται ως απάντηση σε σχετικό ερώτημα, που υπέβαλαν τα σωματεία εργαζομένων της "Ελληνικός Χρυσός" στις 27/4/2012, προς τη Μητρόπολη, έπειτα από τη "βόλτα"που έκαναν στις 20/4/2012  μια ομάδα περιπατητών στο δάσος των Σκουριών,όπου ανάμεσα τους ήταν ο εν λόγω ιερωμένος και ένας δικηγόρος από την Πάτρα, οι οποίοι άφησαν... τη βόλτα τους για να ρωτήσουν τους εργαζομένους βάρδιας, που είναι οι άδειες του εργοταξίου.

 Το όλο σκηνικό κατέληξε, όπως όλοι θυμόμαστε, με εκατέρωθεν μηνύσεις στο Α.Τ. Αρναίας και τους 11 εργαζόμενους να καταλήγουν με χειροπέδες στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα δικαστήρια του Πολύγυρου, όπου και αθωώθηκανέπειτα από μια ακροαματική διαδικασία 6 ωρών.

Στην ανακοίνωση της Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού ξεκαθαρίσει επίσης, ότι ο αρχιμανδρίτης δεν ανήκει  στο δυναμικό της, από το Μάιο του 2008, λόγω απόλυσης του και οι οποιοσδήποτε ενέργειες του, όπως η χθεσινή του παρουσία στην κινητοποίηση των αντιδρώντων και τα όσαείπε από το βήμα της εκδήλωσης δεν τυγχάνουν, όπως της εγκρίσεως ή της αποδοχής της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Harlem shake στην Αρναία Χαλκιδικής.Το θυμάστε? (βίντεο)


Ηταν η..τρελή μόδα που είχε κατακλύσει το διαδίκτυο. Το όνομα της νέας μανίας ήταν Harlem shake και πρόκειται για βίντεο 30 δευτερολέπτων όπου στην αρχή χορεύει μόνο ένας από την παρέα που είναι ντυμένος περίεργα...
Στη μέση του βίντεο όμως το σκηνικό αλλάζει και όλη η παρέα χορεύει τρελά σε ρυθμό ...Harlem Shake! Απολαύστε το Harlem Shake απο μία παρέα από την Αρναία στο 
Αίνιγμα cafe snack bar.

"Αποτελέσματα Μπάσκετ Χαλκιδικής"(16η αγωνιστική)




23/02/13