ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γαλανός: Μέχρι τις 30 Ιουνίου η πρότασή μου- Κίνδυνος διάλυσης για τον Άρη στη Β΄ Εθνική

Ο Γιώργος Γαλανός μίλησε για το «αύριο» του Άρη και αναφέρθηκε στις επαφές τους, τη συνάντηση με τον δικηγόρο της ΑΕΚ, τον ρόλο Χαριστέα και Κούη, αλλά την προθεσμία που έθεσε για την πρόταση του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για την προεργασία που γίνεται στο θέμα προπονητή: «Κάθε μέρα που περνάει χάνουμε χρόνο γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα να δουλεύουμε όσο ενεργά θέλουμε. Κάνουμε κάποιες συζητήσεις, μιλάμε με προπονητές, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να τους κλείσουμε κιόλας. Μιλάμε με δύο προπονητές επιπέδου Σούπερ Λίγκας και μέχρι το σαββατοκύριακο θα έχουμε ολοκληρώσει».

Bίντεο Σοκ – Αμάξι χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στους θεατές

ελεγχο, σοκ, αμαξι, θεατεςΑνατριχιαστικό ατύχημα σε επίδειξη πανάκριβων αυτοκινήτων, στην Πολωνία, όπου ο οδηγός μιας φεράρι χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στο πλήθος. 




"Η δεύτερη μέρα των δοκιμών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ" (photo)

Άρχισε να μπαίνει το νερό στ' αυλάκι! 

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΤΣΑΝΙΚΟ

Υπογράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Ελληνικής Κυβερνήσεως (ΦΕΚ250/Δ/6-6-2014) το προεδρικό διάταγμα, που αφορά την οριοθέτηση των ρεμάτων Καρατζά Λάκκου και Λοτσάνικου στις Σκουριές για την κατασκευή των χώρων απόθεσης μεταλλευτικών αποβλήτων.

Η είδηση βγήκε μέσα από μια "παρατήρηση" που κάνει η "Ελληνικός Χρυσός¨στην επιστολή που έστειλε στην Επιθεώρηση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος, όπου αναφέρονται τα εξής: