ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

"Αναλυτικά ο 1ος όμιλος της Football League 2"

Το πρόγραμμα της Football League 2

Πέντε στροφές πριν τον τερματισμό στον 1ο όμιλο της Football League 2 και τίποτα δεν κρίθηκε στις πρώτες, αλλά και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

"Έπεσε ο Απόλλων 1926 Καλαμαριάς στην Γ' Εθνική" (vid)

Παράταση ζωής για τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα μέσα στην Καλαμαριά, τον έστειλε στη Γ' Εθνική και θα παίξει play out για την παραμονή.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τους αναρχικούς στα επεισόδια στις Σκουριές (vid)

Βουλευτής του κοινοβουλίου μαζί με τους κουκουλοφόρους  στα
επεισόδια στις Σκουριές

"Μπάσκετ:Πρωταθλητής Χαλκιδικής η Γαλάτιστα"


 Η ομάδα της Γαλάτιστας νίκησε τους  Σιθωνές Νικήτης με σκορ 73 - 57 και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Χαλκιδικής για πρώτη φορά στην ιστορία της.
 Η Γαλάτιστα έκανε το 3-0 στις νίκες και να στεφθηκε πρωταθλήτρια. 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ; ΠΡΟΣΟΧΗ με τα αυγά!

1427533976-62bf1edb36141f114521ec4bb4175579Όταν σπάτε ένα αυγό για να το ρίξετε στο τηγάνι, πιθανώς να δείτε τον κρόκο να έχει ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι κρόκοι των αυγών υποτίθεται ότι δεν πρέπει να είναι κίτρινοι.
Το χρώμα του κρόκου ενός αυγού, λέει πολλά για την υγεία του κοτόπουλου που το γέννησε, αλλά και για το φαγητό που τελικά θα καταλήξει στο στομάχι μας.
Όταν σκεφτόμαστε τα κοτόπουλα ωοτοκίας, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την εικόνα μιας κότας που βολτάρει ελεύθερη σε κάποιο περιφραγμένο οικόπεδο. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική.

Απίστευτο! Οι ψευτοοικολόγοι πετούσαν με σφεντόνες μπουλόνια και πέτρες προς το μέρος των εργαζομένων.

Επεισόδια έγιναν στη θέση «Χονδρό Δένδρο» ανάμεσα σε μεταλλωρύχους και αντιεξουσιαστές που αντιδρούν στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές.

ΦΙΛΩΤΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Ρεπορτάζ-Φώτο)

Χωρίς τέρματα ολοκλήρωσαν τον αγώνα η Θύελλα Φιλώτα και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, 
που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν από ένα βαθμό.