ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Δείτε το βίντεο και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!



Εσείς μπορείτε να αντιλήφθητε πώς ακριβώς γίνεται; 

Πώς θα ήταν ο ουρανός αν η Σελήνη ήταν πιο κοντά στη Γη! Δείτε το βίντεο αξίζει!

Πώς θα βλέπαμε τον ουρανό εάν το Φεγγάρι βρισκόταν στην ίδια απόσταση από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, δηλαδή 420 χιλιόμετρα από τη Γη, αντί των 380.000 που απέχει στην πραγματικότητα;

Την ερώτηση απευθύνει ο χρήστης του Youtube «yetipc1» και μας δίνει και την εντυπωσιακή απάντηση, μέσω του βίντεο προσομοίωσης που δημιούργησε.

Στο βίντεο, ο φυσικός μας δορυφόρος γίνεται μια γιγάντια μπάλα από πέτρα και καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του ουρανού μας.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ MAKH ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ για το ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ

makisT

Η επιχειρούμενη αποκαθήλωση δημάρχου Αριστοτέλη  κ. Χρ. Πάχτα δια της μεθόδου της συκοφάντησης, αποτυγχάνει σε κάθε της βήμα. Τελευταίο κρούσμα η καταδίκη Τριανταφυλλόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη.

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ


Η τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών 
μετατράπηκε σε πρόστιμο 30.000 ευρώ

"Μπορεί ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι να πιάσει ταχ. 330 χιλ.;" (video)

Αυτοκινητάκι - παιχνίδι πιάνει τα 330χλμ την ώρα

Συνέβη στα πλαίσια ενός διαγωνισμού για αγωνιστικά αυτοκίνητα μινιατούρες
 που διεξήχθη στην Καλιφόρνια.

Jet World Masters (Video)


Jet World Masters
Αν είστε λάτρεις των αεροσκαφών το βίντεο που ακολουθεί θα σας ενθουσιάσει! Το «Jet World Masters» είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός στη Ρωσία όπου οι κατασκευαστές παρουσιάζουν λεπτομερή jet σε μικρότερη κλίμακα και παρότι τηλεκατευθυνόμενα, οι πτήσεις τους κόβουν την ανάσα.

Συνάντηση για άγριο ξύλο από οπαδούς στη Σουηδία (video)

Πεδίο μάχης έκαναν δρόμο της Στοκχόλμης χούλιγκανς δύο σουηδικών ομάδων, οι οποίοι είχαν δώσει "ραντεβού" προκειμένου να παίξουν άγριο ξύλο. Ο λόγος για τους οπαδούς της ΑΪΚ και της Τζουγκάρντεν.
Όπως αναφέρει το sportdog.gr, οι νεαροί φίλαθλοι προγραμμάτισαν να συναντηθούν με ίσο αριθμό ...μαχητών στο κέντρο της Στοκχόλμης, πριν δύο ημέρες (Σάββατο 12/10/2013). Οι μεν φορούσαν μαύρα διακριτικά και οι άλλοι κόκκινα, για να αναγνωρίζονται πού θα βαράνε...

Ισόβιο αποκλεισμό επέβαλε η FIFA σε 14 διεθνείς ποδοσφαιριστές!


Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA, αποφάσισε να τιμωρήσει με ισόβιο (!) αποκλεισμό 14 ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας......