ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Σοκαριστική οφθαλμαπάτη: Διάσημοι μοιάζουν με… εξωγήινους (Video)"


Το «Celebrities Turn Ugly» είναι μια απίστευτη οφθαλμαπάτη που κέρδισε την 2η θέση στον διαγωνισμό «Best Illusion of the Year 2012». 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play και να κρατήσετε το βλέμμα σας εστιασμένο στον σταυρό που βρίσκεται στο κέντρο και θα δείτε μερικούς από τους ομορφότερους διάσημους με… άλλο μάτι!

"Ο "γίγαντας" μπασκετμπολίστας που καρφώνει χωρίς να πηδήξει!"


Δείτε τον απίστευτο αυτό καλαθοσφαιριστή, ο οποίος μοιάζει με γίγαντα όταν βρίσκεται μέσα στο παρκέ, καθώς καταφέρνει να καρφώσει χωρίς καν να πηδήξει! Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ολίγον "κλεψιά";

"10 πράγματα που μας έμαθαν λάθος στο σχολείο!!!"


Στο σχολείο μάθαμε αρκετά πράγματα. Μερικά όμως από αυτά ήταν εντελώς λάθος. Δείτε παρακάτω ποια ήταν τα 10 πράγματα που μας δίδαξαν και ήταν εντελώς λάθος…

"Σκηνές απο την νέα τσόντα της Μαριάννας Ντούβλη"(ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18)


Η είδηση πως η Μαριάννα Ντούβλη ετοιμάζει καινούργια πορνοταινία, 
έχει αναστατώσει το διαδίκτυο.. 
Πολλοί είναι οι χρήστες που έστω και για χαβαλέ θέλουν να δουν ένα πλάνο απο την ταινία του Σειρινάκη.. το blog εξασφάλισε στιγμιότυπο αφιερωμένο στους φιλάθλους μας !
Όσοι ενδιαφέρεστε και είστε ΑΝΩ ΤΩΝ 18, δείτε!!

ΣΤΡΑΤΩΝΙ: Τελική Βαθμολογία Β' Εθνικής Μπάσκετ"



"Το πόδι στο... γκάζι για το «Ράλι των Θεών»!"

Το πόδι στο... γκάζι για το «Ράλι των Θεών»!

Στην Ελλάδα, όπου το προσεχές τετραήμερο (24-27/5) θα φιλοξενηθεί ο έκτος φετινός αγώνας του WRC, χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

"O Αλόνσο «καίει» το καρτ! (video)"

O Αλόνσο «καίει» το καρτ! (video)

Σε πίστα καρτ βρέθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, προκειμένου να προπονηθεί, ενόψει του έκτου grand prix της σεζόν, στο Μονακό. Μετά το τέλος της προπόνησης πρόσφερε και θέαμα στους τυχερούς θεατές…

"Οι ελεύθεροι και υποψήφιοι...«βρεγμένοι» των έξι «μετεξεταστέων» ΠΑΕ"

 Οι ελεύθεροι και υποψήφιοι...«βρεγμένοι» των έξι «μετεξεταστέων» ΠΑΕ

Τα απόνερα του «όχι» που εισέπραξαν έξι ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Κέρκυρα) της Super League από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης, δεν τις έχουν ακόμα «χτυπήσει», ωστόσο… πλησιάζουν. To blog βάζει στο… μικροσκόπιο τις παρενέργειες με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν.

"Πληρώνει για «Σόφο» ο Άρης"


Τα κατά καιρούς μέλη της ΚΑΕ Άρης καλούνται να πληρώσουν περίπου 245.000 ευρώ σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου, για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.