ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το αυτοκίνητο που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία (Video) #2

Το αυτοκίνητο που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασίαΘυμάστε το Nissan Skyline που αλλάζει χρώμα όταν γίνονται μεταβολές στη θερμοκρασία; Το προηγούμενο βίντεο έδειχνε τι συμβαίνει όταν αλλάζει από ζεστό σε κρύο. Το Auto Kandy παρουσιάζει ένα νέο βίντεο με την αντίστροφη διαδικασία, δηλαδή από κρύο σε ζεστό.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ BLOG "ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ

Οι "Εργολήπτες Χαλκιδικής"πριν από μια περίπου ώρα δημοσίευσαν μια ανάρτηση, όπου διατυπώνουν την άποψη τους για τη μήνυση που δέχτηκαν από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση τους ακόμη δεν έχουν λάβει το χαρτί της μηνυτήριας αναφοράς, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζουν την κίνηση της κ. Ιγγλέζη ως"παράσημό"!!!


"ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΜΟΥ"

Απίστευτο:Ο πιο γρήγορος κιθαρίστας στον κόσμο (Video)

Ο πιο γρήγορος κιθαρίστας στον κόσμο

Ο Ιρανός κιθαρίστας Vahid Iran Shahi έχει ένα εντυπωσιακό ταλέντο. 
Πιάνει  tempo μέχρι και 350 bpm!!!!

Πώς τα ρομπότ θα κυριαρχήσουν μια μέρα στη Γη (videos)

Πώς τα ρομπότ θα κυριαρχήσουν μια μέρα στη ΓηΑπίστευτα βίντεο με τις ακόμα πιο απίστευτες ικανότητές τους αποδεικνύουν πως η μέρα αυτή κοντοζυγώνει!
Οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας το έλεγαν εδώ και χρόνια: από την τεχνητή νοημοσύνη δεν θα γλιτώσει έτσι εύκολα ο άνθρωπος!
Κι εκεί που κάποτε ήταν ο πυρηνικός όλεθρος, η κλιματική αλλαγή ή ο γιγάντιος αστεροειδής που θα μας έκανε να συναντήσουμε οριστικά τον δημιουργό μας, σήμερα η «βόμβα» που μετρά αντίστροφα βρίσκεται μέσα ακριβώς στα εργαστήριά μας.

Συνεργείο του Δημόκριτου θα κάνει ελέγχους πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός λόγω... οσμών!


Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Οι καταγγελίες του Πανθρακικού κι οι αντιδράσεις του Ολυμπιακού για οσμές στα αποδυτήρια της Λεωφόρου θα φέρουν συνεργείο του υπουργείου Περιβάλλοντος και του "Δημόκριτου" στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, Λόγω του ντέρμπι των αιωνίων.