ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μπορεί το σφουγγάρι να απορροφήσει τον υδράργυρο; (video)

Βυθίζοντας ένα σφουγγάρι μέσα σε υδράργυρο
Δείτε το βίντεο!

Πως να κάνετε την οθόνη σας ορατή μόνο σε εσάς (Video)

Πως να κάνετε την οθόνη σας ορατή μόνο σε εσάς
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε πως ένας χρήστης του YouTube κατάφερε να κάνει το περιεχόμενο της οθόνης του ορατό μόνο στον ίδιο.

Αλλαγή ώρας στο Σαχτέρ Καραγκάντι- ΠΑΟΚ λόγω... κρύου!


Στην Αστάνα του Καζακστάν θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει την Σαχτέρ Καραγκάντι στις 28 Νοεμβρίου, στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

"Το χαλκινο μετάλλιο στο TAEKWON-DO για τον συμπατριώτη μας Βαλιάνο Σταύρο" (photo)


Στις 1-3/11/2013 στη  πόλη της Δράμας έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
TAEKWON-DO I.T.F.  Ελλάδος Παμπαίδων -Παγκορασίδων / Παίδων -Κορασίδων 2013 όπου συμμετείχε ο συμπατριώτης μας ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου του Α.Σ.ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ  και κατέκτησε την 3η θέση και το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στην κατηγορία του των -59kg.

"Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ 5000Μ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" (photo)


Με την συμμετοχή των παιδιών της ακαδημίας στίβου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς και με την παρουσία γονέων συμμετείχε η ομάδα στίβου στο 2ο νυχτερινό αγώνα 5000μ. στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19/10/2013 . Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στους άδειους από αυτοκίνητα δρόμους της πόλης , οι αθλητές μας τα πήγαν περίφημα και απόλαυσαν με το παραπάνω την πρώτη τους συμμετοχή . Μοναδική εμπειρία για όλους καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 10.000  και ανάμεσα σε αυτές παλιοί αθλητές, ολυμπιονίκες και άνθρωποι κάθε ηλικίας.