ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

"Μεγάλο «Φούσκωμα» Του Μάγματος Κάτω Από Το Ηφαίστειο Της Σαντορίνης"


Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το «φούσκωμα» του μάγματος κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης έχει όγκο έως 15 φορές μεγαλύτερο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου....

"Προκλητική σελίδα στο facebook κατά του Γέροντα Παΐσιου"



Καταδικάζουμε την προκλητική συμπεριφορά 
των εμπνευστών της σελίδας 
και κάνουμε όλοι αναφορά προκειμένου να διαγραφεί

"Στήνει από την αρχή την ΠΑΕ ο Σαββίδης!"


Τις παραιτήσεις όλων των εργαζομένων ζήτησε ο Σαββίδης προκειμένου να τους επαναξιολογήσει. Προχωρά άμεσα και σε νέο προσωρινό δ.σ. με πρόεδρο το Βρύζα.

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"(1η Αγωνιστική)




"«Άσφαιρος» ο Άρης, τον... έτρεξε η Μπενφίκα και έχασε 1-0"(video)

«Άσφαιρος» ο Άρης, τον... έτρεξε η Μπενφίκα και έχασε 1-0
Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης του Μάκη Κατσαβάκη δεν βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα, οι πιτσιρικάδες της Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητά τους και κέρδισαν 1-0.

"Τερματοφύλακας διαμέλισε και τάισε την ερωμένη του στα σκυλιά! "(foto)

Τερματοφύλακας διαμέλισε και τάισε την ερωμένη του στα σκυλιά!

Δράστης ενός αποτρόπαιου εγκλήματος φέρεται να είναι ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας, Μπρούνο Φερνάντεζ ντε Σόουζα, ο οποίος σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, αφού βασάνισε και σκότωσε την ερωμένη του, την τάισε στους σκύλους του!

"Πήραν στο... κυνήγι τον Τζεμπούρ! (video+photos)"

Πήραν στο... κυνήγι τον Τζεμπούρ! (video+photos)

Ήταν μία από τις σπάνιες φορές που ο Ράφικ Τζεμπούρ υπήρξε το… θύμα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Αλγερίας με τη Λιβύη, ωστόσο ο ίδιος διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του.

"ΝΑ ΟΙ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Από πότε οι βόμβες μολότοφ
αποτελούν εργαλεία της οικολογίας;



Σε προηγούμενη ανάρτηση μας, σας είχαμε αναφέρει για τις δεκάδες βόμβες μολότοφ, που εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις προχθές στο δάσος των Σκουριών. Νομίζουμε πως κανείς άλλος δεν αναφέρθηκε σ΄αυτά τα ευρήματα της αστυνομίας.

Δείτε λοιπόν τώρα,  τις φωτογραφίες -ντοκουμέντα από αυτούς τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, με τους οποίους οι "ειρηνιστές-οικολόγοι", είχαν σκοπό να διεκδικήσουν το"αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή, στο δάσος, στο βουνό και στο νερό", όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους, πριν από την έναρξη της κινητοποίησης, αρκετοί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσαν και σήμερα το παρόν.






"ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ"


Αυτή είναι η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής
και όχι οι παρανοϊκοί τραμπούκοι...
Στο δελτίο ειδήσεων του xalkidiki tv πρόβαλε βίντεο με ρεπορτάζ από την πρωινή κινητοποίηση των κατοίκων στο Παλαιοχώρι, οι οποίοι όπως αντίστοιχα και οι Μεγαλοπαναγιώτες, από το πρωί ήταν σε επιφυλακή για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επανάληψης βανδαλισμών και βιαιοπραγιών στα χωριά τους,αλλά και για να διαδηλώσουν υπέρ της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.