ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

"«Άσφαιρος» ο Άρης, τον... έτρεξε η Μπενφίκα και έχασε 1-0"(video)

«Άσφαιρος» ο Άρης, τον... έτρεξε η Μπενφίκα και έχασε 1-0
Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης του Μάκη Κατσαβάκη δεν βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα, οι πιτσιρικάδες της Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητά τους και κέρδισαν 1-0.
Προβληματισμένος θα πρέπει να είναι ο Μάκης Κατσαβάκης με την επιθετική του γραμμή και ύστερα με την ήττα στο φιλικό κόντρα στην Μπενφίκα με 1-0.
Ο Σερραίος τεχνικός είδε την ομάδα του να μην σκοράρει σε ακόμα ένα ματς (είχαν προηγηθεί τα δύο για το πρωτάθλημα) και όπως ήταν λογικό, χωρίς γκολ, δε μπορούσε ο Άρης να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2' το σουτ του Καπετάνου πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Καζναφέρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πουλίδο αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά, όμως αστόχησε από πολύ καλό σημείο.
Η Μπενφίκα έβγαζε ταχύτατες αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Ντουάρτε σούταρε, όμως μπλόκαρε ο Διούδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρόσα πέρασε στο παιχνίδι και στο 51' χρίστηκε σκόρερ. Ο Ζοάο έκλεψε τη μπάλα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Διούδη, «έσπασε» τη μπάλα στον Ρόσα που σκόραρε σε κενή εστία.
Από 'κει και πέρα έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες ευκαιρίες, εκτός από την... σημαντικότερη του Άρη που ήρθε στο 93'! Ο Σουνάς μετά από ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ από διαγώνια θέση, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Άρης (Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (46' Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (59' Αγγελούδης), Καπετάνος (64' Αγκάνθο), Γκέσιος (81' Κανούλας), Παπαστεριανός (70' Νταμαρλής), Πουλίδο (70' Οικονομόπουλος), Μαργαρίτης, Κοέλιο (82' Αντωνιάδης).
Μπενφίκα (Ντε Μάτος): Λόπεζ, Καρόλε, Πιμέντα, Ντουάρτε (69' Κορέα), Καρντόζο, Αραούχο, Μάριο, Μβόμ, Ασκόε (79' Καφού), Σίντνει, Καβαλιέρο (46' Ρόσα).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου